Lilla Stílusblogja

Légy sikkes Szilveszterkor is!

2018. december 20. - Lilla Stílusblogja

Közeleg az év utolsó napja, de még nem tudod, mit viselsz majd a szilveszteri party-n? Hoztam néhány outfit ötletet, hogy stílusosan zárhasd az évet! Legyen szó házibuliról vagy gálavacsoráról, biztosan találsz köztük megfelelőt!

szilveszteri_outfitek_borito.png

Szeretjük megadni a módját a szilveszteri ünneplésnek, lezárni a mögöttünk lévő esztendőt, és önfeledten mulatva fogadni az előttünk álló évet. Ki-ki kedve szerint: otthon, a család és a barátok körében, netán étteremben egy gálavacsorán, esetleg az utca bulizó forgatagában tölti a Szilvesztert – de bárhol is legyünk, fontos, hogy öltözékünk az alkalomhoz illő legyen! 

Kétség sem fér hozzá, hogy az év utolsó éjszakája a csillogásról szól, bátran mutassuk ezt meg ünnepi viseletünkben is! Jöhetnek a ragyogó flitterek, a fényes lamé, a bársony és a szatén, az idén oly’ népszerű bőrök, a kifinomult csipke, az elegáns (mű)szőrmék és a puha tollak!

Tedd elegánssá a bőrnadrágod egy hófehér blézerrel, és viselj hozzá műszőrme kabátot, mert odakint hideg van! A bőrnadrágot kombinálhatod még pihe-puha mohair vagy kasmír pulcsival, utóbbihoz jó választás egy pár fényes, statement fülbevaló. Ne feledkezz meg a magassarkúról sem!

1a.jpg

1_23.png

bőrszoknyát variálhatod úgy, hogy elegáns oldaladat mutassa meg, de ha kedved tartja, utat engedhetsz vele a vadságnak is. A szezonban népszerűek a térd fölött végződő bőrszoknyák, a harangszoknyák és a miniszoknyák magasított derékrésszel. Egy ilyen flitteres ceruzaszoknyát könnyen feldobhatsz egy feliratos pólóval – egyszerű, mégis sikkes megoldás. Elegáns lábbelit és kiegészítőket ajánlok hozzá.

2_6.jpg

Ne gondold, hogy flitterek csak a szoknyára kerülnek! Válassz egy flitteres nadrágot az ünnepre! Bár elsőre talán vadnak tűnik, egyensúlyba hozhatod egy puha, cropped pulcsival. Szandállal vagy stiletto-val tökéletes, az állatmintát pedig elhagyhatod, ha nem érzed magadénak.

3_5.jpg

Igazán elegáns lehetsz egy overálban, ami egyszínű, csipkés, esetleg ízlésesen strasszokkal van kirakva. Egy rövid állású kabátka és egy borítéktáska jól illik hozzá. Természetesen, ha rajongsz a 70-es évekért, és kevésbé formális eseményre vagy hivatalos, előveheted a színes, flitteres overálodat is, Cher-re hajaz majd az összhatás.

4_7.jpg

2_23.png

A mintás A-vonalú szoknya mindenkinek jól áll, a hosszát azonban a magasságunknak megfelelően kell kiválasztani. Nem lesz erőltetett a megjelenésed, ha egy egyszerű szvetterrel párosítod. Fordítva is igaz: ha egyszerű szabású és mintájú szoknyát viselsz, a felsőrész lehet merészebb, pl. egy fémes csillogású garbó. Kiegészítőnek pedig válassz nyugodtan egy "láncos táskát", erre a vállpántok helyett láncokat applikáltak. Mintha csak ékszerként viselnéd.

5_4.jpg

Ne feledjük a koktélruhákat sem! Egy ilyen lágy esésű, picit fényes, V-kivágású, övvel ellátott ruha a legtöbb hölgynek jól áll. Amire oda kell figyelni, az a ruha hossza, valamint, hogy hova kerül az öv (ez testalkat típusonként változik, lásd itt).

6_2.jpg

3_17.png

Mi lenne, ha a „kis feketét” idén szmokingra cserélnéd? Chanel híres fekete ruhájának alternatíváját Yves Saint Laurent alkotta meg a 60-as években. Az igazán határozott nőknek ajánlom, akik „tudják viselni” ezt a maszkulin ruhadarabot is.

9_3.jpg

 

Fotók: Pinterest
Stíluskoncepciók: Farkas Lilla (Lilla Stílusblogja)

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr8514503514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása