Lilla Stílusblogja

Itt vannak a nyári szezon legtrendibb fürdőruhái!

2022. június 05. - Lilla Stílusblogja

Különleges kivágások, Baywatch-nosztalgia és izgalmas kiegészítők az idei fürdőruha divatban.

2022_furdoruha_trendjei.png

Hivatalosan is beköszöntött a nyár, ráadásul gyönyörű idővel kecsegtetnek a meteorológusok, így aki teheti, a vízpartokon keres enyhülést a kánikulában. A tavalyi évhez hasonlóan idén is hódít a 90-es évek a fürdőruha divatban, lássuk, miből szemezgethetünk:

Egyrészes kivágott fürdőruhák

Ha inkább az egyrészes fürdőruhákat kedveled, akkor most olyan darabokkal találkozhatsz a boltokban, melyeket izgalmas kivágásokkal láttak el a tervezők. Lehet ez egy kivágás a fürdőruha oldalán, derékrészen vagy a keblek felett, netán egy mélyen szabott hát-rész. Egy ilyen fürdőruhában sosem mutatsz túl sokat, mégis van valami izgalmas és sejtető a szabásban, amitől biztosan rád szegeződik majd a tekintet a strandokon.

egyreszes_kivagott_furdoruha_1.jpg

egyreszes_kivagott_furdoruha_2.jpg

egyreszes_kivagott_furdoruha_4.jpg

A legendás piros egyrészes

Ki ne emlékezne Pamela Anderson ikonikus piros fürdőruhájára a Baywatch című sorozatból? Ennek a darabnak a titka az egyszerű szabásvonalban és a vérpezsdítő piros árnyalatban rejlik. A klasszikus sportos fazon mellett természetesen elérhetők a különböző kivágásokkal ellátott (lásd fent)0, illetve a romantikusabb - pl. fodrokkal  díszített - változatok is, ugyanakkor azt gondolom, ennél a típusnál a kevesebb több, és kellő magabiztossággal érdemes csak viselni, mert egy ilyen szettben biztosan nem maradsz észrevétlen.

piros_egyreszes_2.jpg

piros_egyreszes_furdoruha_1.jpg

piros_egyreszes_furdoruha_3.jpg

Klasszikus háromszög bikini

Lassan két éve tért vissza a divatba, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend a klasszikus háromszög bikini. Ez a fazon letisztult és igazán kényelmes: a háromszög bikini felsőt és az alsó részt gyakran megkötővel látják el, így könnyen igazíthatók, a legtöbb testalkat típusnak jól állnak ezek a darabok, és nem bíznak sokat a képzeletre. Idén inkább az egyszínű változatok, a visszafogottabb árnyalatok, esetleg a virágminták, a csíkok mennek.

klasszikus_haromszog_bikini_1.jpg

klasszikus_haromszog_bikini_4.jpg

klasszikus_haromszog_bikini_3.jpg

Övvel díszített fürdőruhák és bikinik

Legyen szó egyrészes fürdőruháról vagy bikiniről, ne lepődjünk meg, ha övvel díszítik őket! Egyrészeseknél az öv a derékrészre kerül, így gyönyörűen lehet hangsúlyozni a vékony derekat, és felhívni a figyelmet a kerek csípőre vagy keblekre. Kétrészesek esetén a bikini alsóra applikálják az övet, ami általában keskeny, pici csattal, melyen megcsillan a napfény. Övként funkcionálnak a különböző megkötők is.

ovvel_ellatott_furdoruhak_1.jpg

ovvel_ellatott_furdoruhak_2.jpg

ovvel_ellatott_furdoruhak_3.jpg

Csillogó arany

A luxus érzetét keltik a csillogó arany láncokkal vagy karikákkal ellátott fürdőruhák, bikinik. A lánc lehet csupán egy finom kis dísz a ruhadarabon, de helyettesítheti a bikini pántját is, az arany karika pedig "kapocsként" funkcionálhat a bikini alsón. A fém applikációk igazán látványossá és exkluzív kivitelűvé teszik a strandöltözetet, kérdés azonban, hogy a hőségben mennyire hevülnek fel, és ezáltal mennyire kényelmes a viselésük.

arany_kiegesztos_furdoruha_1.jpg

arany_kiegesztos_furdoruha_2.jpg

arany_kiegesztos_furdoruha_3.jpg

 

Források: Vogue / WhoWhatWear / Pinterest

 

Tetszett a cikk? Kövesd a blogot, mert hetente friss cikkekkel várlak a divat és a stílus világából! Emellett megtalálsz Facebook-on és az új Instagram oldalamon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr5517848841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása