Lilla Stílusblogja

Machine Gun Kelly és Megan Fox legmenőbb divatpillanatai

2022. július 24. - Lilla Stílusblogja

2022 legforróbb celebpárjának szettjei felszántják a vörös szőnyeget.

machine_gun_kelly_es_megan_fox_stilus_boritokep.jpg

Machine Gun Kelly és Megan Fox két évvel ezelőtt találtak egymásra, és azóta is dúl köztük a szerelem. A divatmagazinok gyakran hivatkoznak rájuk a legjobban öltözött celebpárként, és meg kell hagyni, nyilvános megjelenéseik mindig izgalmasak, frissek és modernek. Fox MGK-val való kapcsolata előtt is határozott stílussal rendelkezett, nőiesen öltözködött, de sosem volt „sok”. MGK is visszafogottabb volt, inkább a minimalista szetteket részesítette előnyben. Egymásra találásuknak köszönhetően aztán mindketten kinyíltak, bátrabbak lettek az öltözködésükben, már nem rettennek meg a színektől, mintáktól, extravagáns szabásvonalaktól sem. Ők ketten jó példával szolgálnak arra, hogy lehet saját személyes stílusunk megőrzése mellett is „összeöltözni” a párunkkal.

mgk_megan_fox_2015.pngMachine Gun Kelly és Megan Fox stílusa jóval visszafogottabb volt megismerkedésük előtt. Itt még 2015-ben.

Már a páros első nyilvános megjelenése magára vonta a divat iránt érdeklődők figyelmét. Ekkor Fox egy méregzöld szatén kétrészes Azzi & Osta ruhában jelent meg, mely szépen passzolt Kelly hófehér, fényes Balmain öltönyéhez. Az öltöny négyszögletű kivágással készült, láthatóvá téve a zenész tetoválásait, a nadrág lezser szabású, melyhez ezüst bakancsot párosított.

machine_gun_kelly_es_megan_fox_stilus_5.jpg

Idén januárban mutatták be Kelly dokumentumfilmjét, a Machine Gun Kelly rózsaszín életét (Machine Gun Kelly’s Life in Pink), a pár pedig a címből inspirálódva rózsaszín frizurával és pink ruhadarabokban jelent meg a premieren. Kelly egy vattacukor-szerű rózsaszín-kék cropped felsőt viselt, mely láttatni engedte tetoválásait, ehhez szegecses övvel és láncokkal ellátott fehér nadrágot és fehér sportcipőt választott. A zenész szereti halmozni az ékszereket, most sem tett másképp, karkötőkkel, gyűrűkkel, nyaklánccal és fülbevalókkal egészítette ki szettjét. Fox pedig testhezálló rózsaszín miniruhát viselt vékony pántokkal ellátott felsőrésszel, amihez megkötős magassarkú szandált párosított.

machine_gun_kelly_es_megan_fox_stilus_2.jpg

Rózsaszín iránti rajongásuk itt nem állt meg, de a Good Mourning című filmjük bemutatójára elegánsabbá tették: Fox egy gyönyörű, csillogó, pánt nélküli testhezálló estélyi ruhát viselt a Philosophy di Lorenzo Serafini márkától, Kelly pedig a Dolce & Gabbana rózsa mintákkal ellátott kétrészes öltönyében jelent meg, hozzáillő garbóban, valamint Christian Louboutin Magic Moc Flats bőr loaferjében.

machine_gun_kelly_es_megan_fox_stilus_3.jpg

Az UN/DN LAQR manikűr márka party-ján a pár mindkét tagja feketébe öltözött. Megan a Givenchy Resort 2022-es kollekciójának egy szmokingruháját öltötte magára, és azt a Femme Luce Minimale szandáljával egészítette ki, plusz dögös burgundy rúzst viselt. Kelly az alkalomra duplasoros, vinyl textúrájú öltönyben jelent meg. Összetartozásuk jeléül pedig körmeiket egy lánccal kapcsolták össze.

machine_gun_kelly_es_megan_fox_stilus_1.jpg

Az izgalmas színekhez visszatérve: Kelly itt egy liláskék öltöny és garbó mellett tette le a voksát Kris Van Assche 2021-es őszi-téli kollekciójából, fekete bőr brogue lábbelivel, míg Fox a minimalista megjelenésnél maradt, és egy egyszerű, aszimmetrikus, testhezálló fekete miniruhát viselt Amina Muaddi tervező sárga szatén szandáljával.

machine_gun_kelly_es_megan_fox_stilus_4_v2.jpg

A 2021-es Met Gala afterparty-ján vörös-fekete kombinációban kapták lencsevégre a párt. Fox egy piros flitterekkel kirakott aszimmetrikus Dundas miniruhát viselt, Kelly pedig egy kígyómintás dzsekiben, bőrnadrágban és áttetsző felsőben jelent meg.

machine_gun_kelly_es_megan_fox_stilus_6.jpg

Az idei Billboard Music Awards díjátadón ismét megmutatták, nem kell, hogy a fekete unalmas legyen. Fox egy magasan sliccelt David Koma-estélyiben tündökölt, melynek vállrészére ezüst strasszos virágokat applikáltak, a ruha ujja pedig kesztyűben végződött. Kelly pedig egy tüskékkel díszített rövid kabátot választott a Dolce & Gabbanától, csillogó felsővel és szegecsekkel kirakott  bakanccsal.

machine_gun_kelly_es_megan_fox_stilus_7.jpeg

Források: GQ / Vogue / Insider / Stylecaster / People

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr2717889921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása