Lilla Stílusblogja

2021 legnépszerűbb férfi divattrendjei

2021. február 21. - Lilla Stílusblogja

A pilóta, a katona és a tengerész karakterek elevenednek meg az idei férfi divattrendekben, de a minimalizmus kedvelői is megtalálják számításaikat.

2021_ferfi_divattrendek_borito.png

Bomberdzseki

A bomber vagy pilóta dzseki jó választás lehet a stílusos férfi gardrób kialakításához. Sokféle színben, fazonban és textúrában elérhető, így mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő változatot. Ráadásul 2021-ben újra divatba jön a viselése, a legnagyobb divatházak - mint a Tom Ford vagy az Ermenegildo Zegna – kollekcióiban egyaránt helyet kapott egy kis modern csavarral. A sportos stílus képviselői bátran párosíthatják pólóval, farmerrel vagy chino nadrággal, jól illik hozzá a sportcipő, de a smart casualt kedvelők is megtalálják a számításaikat, ha inggel kombinálják a bomberdzsekit.

bomberdzseki_1_2021_ferfi_divattrendek.jpg

bomberdzseki_2_2021_ferfi_divattrendek.jpg

 

Military stílus

Szintén nagyon karakteres férfi megjelenést eredményez a katonai viselet. Divatban vannak a sokzsebes bézs/barna/zöld/camouflage kabátok és cargo nadrágok, de elegendő csak egyetlen elemet beilleszteni a ruhatárba. Egy zöld sokzsebes cargo nadrág jól néz ki egy egyszerű fehér pólóval, bakanccsal viselve. Hűvösebb időben jól rétegezhető a katonai kabát, viselhető alatta farmering, az alatt pedig póló.

military_1_2021_ferfi_divattrendek.jpg

military_2_2021_ferfi_divattrendek.jpg

military_3_2021_ferfi_divattrendek.jpg

 

Virágminták

Akárcsak a tavaszi-nyári női divattrendeknél, a férfi viseletben is a tervezők fő inspirációs forrása a virág motívum a szezonban, mely a covid-időszakban leginkább a remény szimbóluma. A Saint Laurent a 70-es éveket idéző esztétikát adott ruhadarabjainak, de a trópusi minták ugyancsak népszerűek, mint például a pálmafák - ezek a vírus előtti szabad nyarak emlékét hozzák el nekünk. Az extravaganciát kedvelők élénk neonszínű pólókat, ingeket találhatnak most maguknak.

viragmintak_1_2021_ferfi_divattrendek.jpg

viragmintak_2_2021_ferfi_divattrendek.jpg

Újragondolt tengerész viselet

Míg az idei női trendeknél a tengerész viselet inkább hálós ruhadarabok és kiegészítők formájában jelenik meg, addig a férfi divat sokkal egyértelműbben hozza el nekünk a vizek imádatát. Elegáns kötött pulóverek, Breton csíkos felsők, vasmacska minta, halász beanie sapkák közül válogathatunk, de megjelennek az overálok is. A legjobb, hogy a tengerész holmik kiválóan beilleszthetők a hétköznapokba, nagyon elegánsak tudnak lenni, izgalmas lehet például egy csíkos póló-tengerészkék zakó kombináció farmerrel és sportcipővel a hétköznapokra.

tengeresz_stilus_1_2021_ferfi_divattrendek.jpg

tengeresz_stilus_2_2021_ferfi_divattrendek.jpg

Minimalista vonalak

A minimalista öltözködés hívei örülhetnek idén, ugyanis a nagy divatházak közül többen is a letisztult vonalvezetés és a monokróm színek mellett tették le a voksukat. A funkcionalitás és a kényelem a lényeg, kerülik a sallangokat, az éles szabásvonalak kerültek előtérbe. A kidolgozott részletek teszik ezeket a szetteket izgalmassá, de bátran adjunk hozzájuk fémes elemeket, ékszereket, öveket, hogy teljes legyen a kép.

minimalizmus_1_2021_ferfi_divattrendek.jpg

minimalizmus_2_2021_ferfi_divattrendek.jpg

 

Források: Vogue / Trendspotter /L’Officiel USA / Fashion United

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr2016434586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása