Lilla Stílusblogja

Ezek a legtrendibb lábbelik 2021-ben!

2021. március 22. - Lilla Stílusblogja

Hálók, láncok és platformok uralják az idei cipő trendeket, de a preppy stílus kedvelői és a modern cowgirl-ök is találnak maguknak izgalmas darabokat.

2021-es_cipotrendek_borito_farkas_lilla_stylist.png

Elegáns lovaglócsizmák

A lovaglócsizma időtlen darab, nem megy ki a divatból, így nem csoda, hogy a tervezők szezonról szezonra újragondolják. Eredetileg hosszú szárú, lapos talpú lábbeli volt, mely a kényelmet tartotta szem előtt, valamint, hogy a lovas lába kellően védve legyen. Manapság a lovaglócsizma textúrája, színe, formája és sarokmagassága inkább a divat függvénye. A praktikum ellenére eleganciát sugároz, ennek megfelelően érdemes hozzá kialakítani az outfitet. Nadrágok közül a farmer nagyon illik hozzá, főleg a csizmába betűrős verziók, ezt kombinálhatjuk pólóval és blézerrel, de inggel és kötött mellénnyel is megállja a helyét a preppy stílus jegyében. Ha kedveljük a nőies öltözéket, akkor lenge tavaszi ruhához is viselhetjük, ami fölé felkaphatunk egy farmer- vagy bőrdzsekit a hűvösebb időben.

2021-es_cipotrendek_lovaglocsizmak.png

Láncos lábbelik

A tavalyi évben gyűrűztek be a trendek közé a hatalmas „lánc nyakláncok”, melyek annyira statement darabok, hogy tulajdonképpen más kiegészítőt nem is nagyon tűrnek meg maguk mellett. A láncokat most már nem csak a nyakunkban viselhetjük, hanem a cipőkön is helyet kapnak - legyen az egy irodai loafer, belebújós papucs vagy party szandál. Mindegy, hogy ezüst vagy arany színű, vaskos vagy filigrán láncocska, ott díszeleg a legtöbb lábbelin az idén. Drámaivá teszi a megjelenést, beragyogja a covid-szürke hétköznapokat, úgyhogy ha kedvtelésből „csak úgy felöltöznél”, ne hagyd ki ezeket a cipőket!

2021-es_cipotrendek_lancos_cipok.png

Platformok uralma

Mondhatjuk, hogy mostanában a divattervezők és a filmkészítők kimaxolják a 90-es éveket: az erőteljes válltömések, puffos ujjak, élénk sminkek után megérkeztek a platform magassarkú cipők is. Színes telitalpú szandálok lepték el a kifutókat, a viselésüket azért megkérdőjelezném: legutóbb Barcelonában próbáltam hasonlóban csatangolni az utcán, kis híján bokaszalag szakadás lett a vége…azóta a szekrény alján pihen a topánkám (egyenletes vízszintes felületet, és magabiztos egyensúlyérzéket kíván egy ilyen darab, ráadásul nem kis súlya van). Közben a 70-es évek diszkókorszaka is vegyül a trendben, ezekkel az ormótlan platformos, magassarkú szandálokkal:

2021-es_cipotrendek_platform_cipok.png

Modern vadnyugat

A western csizmák ezer arca mutatkozik meg 2021-ben: a minimalizmus kedvelői ugyanúgy megtalálják számításaikat, akárcsak a mintás, bohém sikk kedvelői. A cowboy csizma tökéletesen párosítható farmerhez és blúzhoz, de lenge tavaszi ruhával is megállja a helyét. Érdemes kísérletezni, mert vannak meglehetősen merész, metálos színben pompázó darabok is, amiket felvehetünk felvehetnénk buliba is.

2021-es_cipotrendek_western_csizmak.png

Hálós magassarkú cipők

Az idei év legnagyobb trendjei között már írtam nektek a hálómániáról, ami át- meg átszövi a mindennapjainkat. Hálós felsők, hálós táskák és most hálós lábbelik is! Valójában a textúra izgalmassága az, ami vonzó lehet, egy egyszerű ruhát is simán feldob egy hálós cipő. Arról, hogy mennyire kényelmes, sajnos nem tudok nyilatkozni, de ha van tapasztalatotok, osszátok meg velem!

2021-es_cipotrendek_halos_cipok.png

Források: Harper’s Bazaar / L’Officiel USA / The Zoe Report

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr4716473766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása