Lilla Stílusblogja

Ők a világ legjobban fizetett modelljei

2021. május 02. - Lilla Stílusblogja

A szupermodell kifejezés a 90-es években került köztudatba, de vajon kik lépnek Cindy Crawford és Naomi Campbell nyomdokaiba 2021-ben?

ok_a_vilag_legjobban_fizetett_modelljei_lilla_stilusblogja.png

 

5. Adriana Lima

adriana_lima_1_2021_legjobban_fizetett_modelljei_lilla_stilusblogja_masolata.jpg

Adriana Lima brazil szupermodell az 5. helyen szerepel az idei év legjobban fizetett modelljeinek listáján, a maga 31 millió dolláros vagyonával. Lima először egy általános iskolai szépségversenyt követően gondolkodott el a modellkedésen, majd 15 évesen részt vett a Ford márka által rendezett „Supermodel of the World” (A világ szupermodellje) című versenyén, ahol második helyezést ért el. Ezt követően New Yorkba költözött, ahol a nagy presztízsű Elite Model Management szerződtette. Lima a Victoria Secret fehérnemű márka történetének leghosszabb ideje regnáló modellje, emellett 2000 óta a Maybelline kozmetikumok arca, valamint a Super Bowl reklámjaiban is több alkalommal szerepelt.

adriana_lima_2_2021_legjobban_fizetett_modelljei_lilla_stilusblogja_masolata.jpg

 

4. Rosie Huntington-Whitely

rosie_huntington-whiteley_1_2021_legjobban_fizetett_modelljei_lilla_stilusblogja.jpg

Az egyik legragyogóbb brit származású modell, aki több, mint 10 éve Jason Statham szívét is elrabolta, a 4. helyet szerezte meg a listán: vagyona 32 millió dollár, ezt a modellkedés mellett saját fehérnemű-, smink és parfüm márkájának köszönheti, melyet a Marks & Spencer áruházlánc forgalmaz. Saját vállalkozása előtt többek között a Burberry-nek dolgozott, ő volt az arca az ikonikus Burberry Body parfümnek. Hollywoodban is kipróbálta magát, feltűnt a Transformers harmadik részében, valamint a Mad Max – A harag útjában egyaránt. Számos díjat kapott, elnyerte az Elle Style Awardot, 2009-ben az év modelljének választották, 2014-ben pedig Az év üzletasszonya lett.

rosie_huntington-whiteley_2_2021_legjobban_fizetett_modelljei_lilla_stilusblogja.jpg

 

3. Gisele Bündchen

gisele_bundchen_1_2021_legjobban_fizetett_modelljei_lilla_stilusblogja_masolata.jpg

Adriana Lima honfitársa, a szintén brazil származású Gisele Bündchen visszavonulása ellenére a legjobban fizetett topmodellek között kapott helyet 35 millió dolláros vagyonával. Karrierje a 90-es években indult, amikor lehetőséget kapott Alexander McQueennél, és kifutóra léphetett a híres 1998. tavasz-nyári kollekció bemutatóján. 2000-től 2007-ig a Victoria Secret angyala volt. 2004-ben mellékszerepet kapott a Taxi című filmben, és feltűnt Az Ördög Pradát visel című vígjátékban is. Bündchen régóta segít olyan karitatív szervezeteket, mint a Doktorok határok nélkül és Máltai Szeretetszolgálat. A modellről ebben a blogbejegyzésben olvashattok bővebben.

gisele_bundchen_2_2021_legjobban_fizetett_modelljei_lilla_stilusblogja_masolata.jpg

 

2. Chrissy Teigen

chrissy_teigen_1_2021_legjobban_fizetett_modelljei_lilla_stilusblogja.jpg

Az egykori Sports Illustrated címlaplány, Chrissy Teigen 39 millió dolláros vagyona nem csupán modellkedésből folyt be, hanem Teigen intenzív közösségi média jelenlétének is köszönhető. 2 receptkönyve jelent meg, saját konyhai eszköz márkája van, és a Playback párban (Lis Sync Battle) televíziós műsor műsorvezetője. A sokoldalú celebritás Utahban született, gyermekkorában sokat költöztek szüleivel. 18 éves korában fedezte fel egy ügynök egy szörfös boltban, ahol annak idején dolgozott. Karrierje kezdetén katalógusfotózásokat vállalt. Manapság olyan márkáknak dolgozik, mint a Gilette Venus, a Nike, a Gap Factory és XOXO. Férje a népszerű zenész, John Legend.

chrissy_teigen_2_2021_legjobban_fizetett_modelljei_lilla_stilusblogja.jpg

 

1. Kendall Jenner

kendall_jenner_2_2021_legjobban_fizetett_modelljei_lilla_stilusblogja.jpg

Kendall Jenner már egészen fiatal korában a reflektorfénybe került híres családjának és a Keeping Up With The Kardashians című reality műsornak köszönhetően. Modell karrierjét 15 éves korában kezdte, ekkor jelent meg az American Cheerleader magazin címlapján. 2014-ben lépett először kifutóra egy Marc Jacobs divatbemutató keretében, azóta számos luxus divatmárka showján megfordult, dolgozott a Givenchy-nak, a Chanelnek, a Fendinek és a Dolce & Gabbanának egyaránt. Csupán 18 éves colt, amikor a Modern Muse Le Rouge kampányában kapott helyet. Az Estée Lauder „rendkívülinek” nevezte Jennert, aki legutóbb, 2021 februárjában a Vogue China címlapján szerepelt. 40 millió dollárjával Kendall Jenner az idei év legjobban fizetett modellje.

kendall_jenner_vogue_china_2021_februar.jpg 

 

Források: The Ritchest / Vogue / Harpers Bazaar / The Famous People / Screen Rant

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr2016520044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása