Lilla Stílusblogja

Ezért rajongunk Blake Lively stílusáért!

2019. november 12. - Lilla Stílusblogja

Blake Lively számtalanszor bizonyította, hogy nem csak a képernyőn állja meg a helyét, de kimagaslóan jó ízlése van a divathoz is.

blake_lively_stilus.png

Legyen szó a vörös szőnyegről, vagy egy átlagos hétköznapról, a szép színésznő igencsak kitesz magáért: a klasszikus női vonalakat vegyíti bátor színekkel és mintákkal, mindezt stylist segítsége nélkül. Miután egyik leghíresebb szerepében, Serena van der Woodsenként debütált a Gossip Girl című sorozatban 2008-ban, igazi divatdiktátorrá vált. Azt mondja, bár a legtöbb dolgot, amit a divatról tud, édesanyjától tanulta, azért a sorozat rengeteget segített neki saját stílusa kialakításában, elsősorban a széria jelmeztervezőjének, Eric Damannak hálás.

blake_lively_gossip_girl.jpg

Blake Lively a Gossip Girl című sorozatban

Első vörös szőnyeges megjelenéseikor még viselt olyan ruhát, amiben nem érezte jól magát, csak mert nem akarta megsérteni a tervezőt – manapság azonban már sokkal tudatosabb. Ebben az időszakban köttetett barátsága több nagy névvel a divatvilágból, köztük Anna Wintourrel és Karl Lagerfelddel, aki odáig volt a színésznő bátor választásaiért. Blake rendszeresen részt vesz a legnagyobb divatbemutatókon, rangos eseményeken pedig a legdrágább couture darabokban láthatjuk.

Melyik volt a legemlékezetesebb vörös szőnyeges ruhája? „Nem tudnék egyet választani – mondja. – Talán őrülten hangzik, de túlságosan szeretem a divatot ahhoz, hogy egyetlen szettet kiválasszak. Talán a Cannes-ban és a Met Gálákon viselt ruháimat említeném, mert akkor lehet igazán bátor és nyílt az ember. Valódi hollywoodi glamúr a leggrandiózusabb formában.”

blake_lively_es_karl_lagerfeld.jpg

A színésznő Karl Lagerfeld divattervezővel is jó kapcsolatot ápolt

Hollywood krémjének megjelenéséről általában stylistok gondoskodnak, Blake Lively azonban nem veszi igénybe a szolgáltatásaikat. Mint mondja, ebben az a legnehezebb, hogy végig kell járni az összes divatbemutatót, megjegyezni mindazon szetteket, amik tetszettek, majd beszerezni őket. Bár van egy asszisztense, aki ebben segít neki, leggyakrabban a divattervezőkkel a színésznő áll közvetlen kapcsolatban.

Mégis mennyi időbe telik kiválasztani a megfelelő ruhát egy eseményre? „Az attól függ. Vannak olyan dolgok, amiken évekig rajta tartom a szemem, várva a megfelelő alkalomra, amikor viselhetem, remélve, hogy nem adják oda másnak. Sok tervező tart fenn neked ruhákat, ameddig látják, hogy „amit csinálsz” az jó és működik. Volt például egy fekete-fehér Gucci estélyi, amit a Met Gálára készítettek nekem, de úgy sejtettem, sokan viselnek majd hasonlót, ezért inkább meghagytam a Cannes-i Filmfesztiválra.”

blake_lively_gucci_estelyi.jpg

Blake Lively káprázatos Gucci estélyiben

A filmcsillag imádja a letisztult sziluetteket, a bátor mintákat és a statement ékszereket. Az Egy kis szívesség főszerepét pedig mintha rá írták volna, gondoljunk csak a film szuperstílusos Emily Nelsonjára, akit legtöbbször kosztümben láthattunk. A való életben is szívesen visel jól szabott kosztümöket – akár háromrészes darabokat -, melyek kiemelik magas, karcsú alakját. Ezek derékhangsúlyosak, a nadrágok pedig lengék, általában széles szárral. Kedveli a ruhákat, és ugyanolyan magabiztosan viseli őket bakanccsal, mint magassarkú cipővel.

blake_lively_egy_kis_szivesseg.jpg

Egy kis szívesség

Most pedig következzen egy válogatás a színésznő legstílusosabb pillanataiból:

 

Források: People / Insider / Instyle / Marie Claire / Pinterest

 

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot, ahol hetente friss cikkekkel várlak, napi divatinspirációkért pedig kattints a Lilla Stílusblogja Facebook-oldalra!

Netán stílustanácsadásra volna szükséged? A Kapcsolat menüpont alatt megtalálod elérhetőségeimet. Keress bizalommal!

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr9715303526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása