Lilla Stílusblogja

5 tipp, mit viselj idén karácsonykor

2020. december 22. - Lilla Stílusblogja

A hagyományos „kis fekete” ruha helyett válasszunk valami színeset és csillogót!

boritokep.png

Bár úgy tűnik, Szentestére feloldják a kijárási tilalmat, a legjobb idén mégis otthon maradni, és szűk körben ünnepelni a karácsonyt. Bár csábíthat a gondolat, hogy ha úgysem mozdulunk ki, akkor valami egyszerűt és kényelmeset vegyünk magunkra, próbáljuk mégis megadni a módját az ünnepnek! Elég egy csinos, elegáns ruha, ehhez hoztam most tippeket.

90-es éveket idéző vonalak

Trendkövetők nyugodtan válasszanak a 90-es éveket idéző „slip dressek” közül. Ezek egyenes vonalú, általában spagetti pánttal ellátott, elegáns kivitelben pedig fényes anyagból készült ruhák, melyek lehetnek mini hosszúságúak, de az ünnepekre inkább a midi- vagy maxi hosszt javaslom. Párosítsd hosszú fülbevalóval és vékony pántos magassarkú szandállal a Rachel Green-feeling kedvéért!

90-es_evek_karacsony.png 

Elegáns kosztümök

Ha nem vagy oda a szoknyákért, bátran válassz elegáns kosztümöt! Ne hidd, hogy unalmas! A piros vagy sötétzöld bársony anyagból készült kosztüm ünnepi hangulatot áraszt, és nem kell félni a mintáktól sem. A lényeg a textúra, készüljön finom anyagból! A blézer alatt viselhetsz garbót, csinos blúzt, nőies topot, de megfűszerezheted a megjelenésed egy szép fűzővel is. Ráadásul a kosztüm nem követeli meg a magassarkút, lapos talpú cipővel is jó választás.

elegans_kosztumok_karacsony.png 

Nőies overálok

Néhány éve magam sem képzeltem volna, mennyire megkedvelem az overálokat, de meg kell hagyni, amellett, hogy kényelmesek, nagyon nőiesek is tudnak lenni. Itt is figyelj rá, hogy a ruha anyaga elegáns legyen! Körte alkatú hölgyeknek előnyös, ha az overál felső része csónaknyakú vagy fodros, ha pedig a felső testtájék erősebb (pl. az eper alkat esetén), akkor a nadrág szára legyen széles, trapéz fazonú! Hangsúlyozd a derekad tájékát egy szép övvel vagy megkötővel!

noies_overalok_karacsony.png 

Végtelen sziluettek

Idén télen a hosszú, egyszerű vonalvezetésű ruhák lesznek a barátaink. Ezek a vonalak mintha soha nem érnének véget! Az ujjak hosszúak, a ruhák gyakran zártak, megjelenik pl. a garbónyak, de a finom V-kivágás sem ritka,  a szoknyarész nincs agyondíszítve. Semmi sallang, semmi cicoma, ékszerek is csupán mértékkel, nehogy elvonják a figyelmet a ruháról és viselőjéről.

hosszu_estelyik_karacsony.png 

Valami csillogó

Karácsonykor és szilveszterkor egy kis csillogás ad pluszt az öltözékednek. Legyen az egy fényes szálakkal átszőtt harisnya, egy pár kristályokkal kirakott fülbevaló vagy egy flitteres clutch, egészen biztosan ünnepivé teszi a megjelenésed. Figyelj a mértékre, nem cél a diszkógömb kinézet!

csillogo_outfitek.png

 

Képek forrása: Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr9716354858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása