Lilla Stílusblogja

Itt vannak 2021 fürdőruha trendjei!

2021. május 30. - Lilla Stílusblogja

Aszimmetrikus sziluettek, izgalmas kivágások és retro minták uralják az idei fürdőruha trendeket.

2021_furdoruha_trendjei_lilla_stilusblogja.png

Aszimmetrikus sziluettek

Idén nincsenek túlburjánzó fodrok és minták, más részletek teszik izgalmassá a vízparti viseletet. Népszerűek például az aszimmetrikus felsőrésszel ellátott fürdőruhák és bikinik. Így a minimalizmus kedvelői is megtalálják számításaikat, hiszen a félvállas megoldások a legegyszerűbb fürdőruhát is új szintre emelik.

2021_furdoruha_trendjei_aszimmetrikus_furdoruhak_1.jpg

2021_furdoruha_trendjei_aszimmetrikus_furdoruhak_2.jpg

2021_furdoruha_trendjei_aszimmetrikus_furdoruhak_3.jpg

 

Különleges kivágások

A másik, picit különlegesebb megoldás, hogy az egyrészes és kétrészes fürdőruhákon egyaránt megjelennek a kisebb-nagyobb kivágások -  főként deréktájékon, a mellrész alatt vagy épp a dekoltázs fölött – itt-ott finoman megvillantva a napbarnított bőrt. Ugyan kérdéses a számomra, hogy barnulás tekintetében mennyire lehet praktikus viselet, ám az egészen biztos, hogy egy ilyen fürdőruha viselője hamar felhívja magára a figyelmet a hazai strandokon.

2021_furdoruha_trendjei_kivagott_furdoruhak_1.jpg

2021_furdoruha_trendjei_kivagott_furdoruhak_2.jpg

2021_furdoruha_trendjei_kivagott_furdoruhak_3.jpg

 

Egyszerű háromszög bikini

Tavaly tért vissza a divatba a 90-es évek ikonikus spagetti pántos háromszög bikinije, és idén nyáron még mindig tartja magát a trend. Semmi extravagancia vagy cicoma, színtiszta letisztultság, vékony pántok, háromszög felső- és alsórész; elsősorban az élénk színek mennek, de már nem a neonok.

2021_furdoruha_trendjei_haromszog_bikini_1.jpg

2021_furdoruha_trendjei_haromszog_bikini_2.jpg

2021_furdoruha_trendjei_haromszog_bikini_3.jpg

 

Retro nyomatok

Szemet gyönyörködtető retro nyomatok jelennek meg a fürdőruhákon: buja virágminták, amik a hippi korszakot idézik, op-art stílusú vagy kaleidoszkóp-szerű motívumok, amikhez az inspirációt mintha régi tapéták szolgáltatták volna – de visszafogott kockás darabokat is találunk az üzletekben.

2021_furdoruha_trendjei_retro_mintas_furdoruhak_1.jpg

2021_furdoruha_trendjei_retro_mintas_furdoruhak_2.jpg

2021_furdoruha_trendjei_retro_mintas_furdoruhak_3.png

 

Állatminták

Leopárd-, kígyó- vagy éppen zebra minta: ha szívesen viselsz magadon állatmintákat (nekem is nagy kedvenceim), akkor semmiképp ne hagyd ki fürdőruha vásárláskor! Egy klasszikus vonalvezetésű egyrészes fürdőruhával és néhány finom ékszerrel luxus hangulatot kelt a vízparton.

2021_furdoruha_trendjei_allatmintas_furdoruhak_1.jpg

2021_furdoruha_trendjei_allatmintas_furdoruhak_2.jpg

2021_furdoruha_trendjei_allatmintas_furdoruhak_3.jpg

 

Néhány tipp a megfelelő fürdőruha vagy bikini kiválasztásához:

Ha szereted megmutatni a vállaidat, karjaidat, akkor nevezz be egy pánt nélküli vagy félvállas, netán nyakban megkötős fürdőruhára! Mindegyik sziluett a felső testtájékra vonja majd a figyelmet, így az általad kedvelt részek kerülnek a középpontba.

Ha szépek a lábaid, akkor a magasan szabott bikinialsókat és fürdőruhákat neked találták ki! Nagy előnyük, hogy nyújtják a lábakat, és még egy kis 80-as éveket is belecsempészhetsz a vízparti outfitedbe.

Ha büszke vagy karcsú derekadra, akkor az övvel ellátott fürdőruhák rendkívül előnyösek a számodra. A magasan szabott bikinialsók (idén nagyon divatosak a magas derekú bugyik!) szintén a deréktájékra vonják a figyelmet.

Ha telt kebleidre helyeznéd a hangsúlyt, akkor az egyszerű háromszög bikinik, és a merevítővel ellátott felsőrészek ajánlottak a számodra, akárcsak a nyakban megkötős változatok.

 

Források: Vogue / Who What Wear / Harper's Bazaar / Style Caster / Pinterest

 

 

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot és a Lilla Stílusblogja Facebook-oldalt friss cikkekért a divatvilágból!

Netán stílustanácsadásra volna szükséged? A Kapcsolat menüpont alatt megtalálod elérhetőségeimet. Keress bizalommal!

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr1316576668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása