Lilla Stílusblogja

5 gyönyörű focistafeleség, akikre érdemes figyelni a vb alatt

2018. június 13. - Lilla Stílusblogja

fifa.jpg

Holnap kezdetét veszi a futball világbajnokság Oroszországban, a szurkolók már lázban égnek, és reméljük, hogy gólokban gazdag heteknek nézünk elébe. Kedvenc futballistáink mögött kemény időszak áll, és érdemes megnézni, kik azok a figyelemre méltó hölgyek, akik a felkészülés alatt támogatták a játékosokat, hogy azok legjobb formájukat hozhassák a mérkőzéseken. 5 focistafeleséget (-barátnőt) mutatok most be, akik nem csak szépek, de igazán stílusosak is.

Carina Wanzung

Carina Wanzung Mario Gomeznek, a német válogatott csatárának felesége. 2012 óta alkotnak egy párt, miután Gomez szakított gyerekkori barátnőjével. A hölgy egyébként főállású modell, a közönség többek között Nivea reklámokból ismerheti. A pár 2016-ban házasodott össze; az esküvőn Carina kiemelkedő stílusérzékről tett tanúbizonyságot, amikor földig érő, csontszínű, ezüst övvel díszített selyem menyasszonyi ruhában vonult az oltár elé. Sikkes megjelenését ezüst kiegészítőkkel és egyszerű rózsaszín rózsacsokorral tette emlékezetessé, melyről még sokáig ódákat zengett a sajtó.

2_12.png

Yolanda Ruiz

Pepe Reina, a spanyol válogatott kapusának felesége mindig kiemelt figyelmet fordít arra, hogy megjelenése kifogástalan legyen a nyilvánosság előtt (ez egyébként Pepe Reináról is elmondható). Magabiztos nő, aki tisztában van az erősségeivel, és nem fél megmutatni őket. Modellkedett már barátnőjének, a spanyol divattervező Juana Martinnak, és rendszeres látogatója a különböző divateseményeknek. Stílusa naprakész, rendkívül feminin és letisztult. Gondoltad volna, hogy Yolanda 5(!) gyermek után is ilyen jó formában van?

4_2.png

Charlotte Pirroni

Florian Thauvin, a francia válogatott csatárának barátnője a mindössze 24 esztendős Charlotte Pirroni. Charlotte Monacóban látta meg a napvilágot, és fiatal kora ellenére már nagy sikereket könyvelhetett el a szépségiparban: 2014-ben Miss Cote d'Azur-nak választották, a következő évben pedig Franciaországot képviselhette a Miss International versenyben. A "szépségkirálynősködés" mellett marketing diplomát szerzett, Instagram oldalán pedig rendszeresen oszt meg outfit képeket rajongóival.

3_9.png

Antonella Roccuzzo

Antonella Roccuzzo és Lionel Messi 2017-ben házasodtak össze, 3 gyermeket nevelnek együtt. Nem csak szép, de okos is, kevesen tudják, hogy eredetileg dietetikusnak tanult. Manapság igazi stílusikonnak számít hazájukban, Argentínában, a rajongók még külön Tumbrl oldalt is létrehoztak, ahol összegyűjtik, hol érhetők el az Antonella által viselt ruhadarabok, cipők vagy éppen kiegészítők. Bár sok esetben a dél-amerikai ízlés távol esik az európaitól, nem mehetünk el a hölgy mellett, aki stílusával rengeteg követőt talált magának.

1_13.png

Michelle Lindemann Jensen

A dán válogatott középpályása, Thomas Delaney egy másik futballista, Mike Jensen testvérével, Michelle Lindemann Jensennel jár. Gyakran jelennek meg a nyilvánosság előtt egymás társaságában, és nagyon úgy tűnik, komoly a kapcsolatuk. Delaney szívesen oszt meg fotókat szerelméről a közösségi médiában, a képek alapján pedig kijelenthetjük, hogy a hölgy bájos, elegáns szépség, rendkívül jó stílusérzékkel megáldva.

5_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr5914044268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása