Lilla Stílusblogja

Változatok tavaszi kabátra

A Tiptop, a Komoly és a Különc

2018. március 31. - Lilla Stílusblogja

Eljött az ideje az átmeneti kabátoknak, a boltok telis-tele vannak a legváltozatosabb színekkel és fazonokkal, mi pedig tanácstalanul állunk a szekrény előtt, megfelelő-e még a tavaly zsákmányolt darab. Mindig szorgalmazom, hogy csak olyan ruhát vásároljunk, ami hosszú időn át szolgál(hat) minket, illik hozzánk, a mérete/szabása megfelelő, és minőségi anyagból készült - így elkerülhető, hogy viselés nélkül a szekrény alján - ne adj Isten, a kukában - végezze. Ne engedjünk hát a kirakatok csábításának, legyünk megfontoltak, amikor shoppingolunk.

Készítettem nektek három kabátos összeállítást a kínálatból csemegézve, kíváncsi vagyok, melyik nyeri el a tetszéseteket.

A Tiptop

kabatos_1_tiptop.png

Egyenes vonalú, megkötős, rózsaszín gyapjúkabát. Finoman elegáns, nem tolakszik. Figyeljünk rá, hogy a kabát hossza haladja meg a szoknyáét (ha a szoknya aljának ~1-2 cm-e elősejlik, az még nem baj, több ne legyen).

A Komoly

kabatos_2_uzleties.png

Fűszerezzük meg ezt a komoly összeállítást egy halvány narancssárga, egyenes vonalú kabáttal. Szürke ruhadarabokkal mesteri párost alkot.

A Különc

kabatos_3_kulonc.png

A trench coat sosem megy ki a divatból, és mindig más arcát mutatja meg. Engedjünk utat lezser és különc énünknek ezzel a szettel!

Neked melyik tetszik a legjobban?

U.i.: Mielőtt elfelejtem:

bordzsekis3.png

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr5113791330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása