Lilla Stílusblogja

Ezek a kabátok lesznek népszerűek idén ősszel!

2020. szeptember 07. - Lilla Stílusblogja

Alakkövető szövetkabátok, oversize felöltők, elegáns köpenyek között válogathatunk az őszi-téli szezonban.

2020-21_oszi-teli_kabattrendek_lilla_stilusblogja.png

Elegáns sziluettek

Az idei őszi-téli szezon egyik legnépszerűbb kabátfazonja hosszú, majdnem a földig ér, és tökéletesen követi az alakot. Finoman sejtető lágy vonalak, melyek beburkolnak a hideg napokon, és amennyire elegánsak, éppolyan kényelmesek is. Bátran viselhetjük őket színházba vagy más nívós eseményre, hiszen rendkívül kifinomultak. Gyakran magas nyakvonal jellemzi őket, vagy puha szőrmegallérral díszítettek. Fényes gombok – akár dupla soros kivitelben – vagy megkötő a derékrészen teszik egyedivé a felöltőket.

2020-21_oszi-teli_kabattrendek_alakkoveto_kabatok.png

Még mindig oversize

Az alakkövető kabátok mellett még mindig népszerűek az oversize fazonok - ezeket inkább magas, karcsú hölgyeknek ajánlom. A „túlméretes” kabátok alatt lehetőségünk van rétegesen öltözködni, ami jól jön a zimankóban. Az oversize kabátok gyakran hangsúlyos vállakkal egészülnek ki, és már nem csak a 80-as évekre jellemző nagy és szögletes vállak, de a jóval femininebb, puffos, kerek vállak is divatba jönnek. Ha a bő fazon ellenére mégis hangsúlyoznánk a derekunkat, viseljünk a kabát fölött övet!

2020-21_oszi-teli_kabattrendek_oversize_kabatok.png

Látványos szőrmebundák

A szőrmekabátok mindig látványos darabjai voltak a téli időszaknak, azonban idén bizonyos megalománia jellemzi a divatházak kreációit. Lenyűgöző, gyakran földig érő (mű)szőrmebundák kaptak helyet a kifutókon, melyekben a régi Hollywood díváinak érezhetjük magunkat. Ne gondoljuk, hogy csupán elegáns eseményre viselhetjük a puha szőrméket – még egy egyszerű farmer-pulóver szett fölött is tökéletesen megállják a helyüket.

2020-21_oszi-teli_kabattrendek_szormekabatok.png

Kalandra fel!

Elsőre talán a Piroska és a farkas című mese ugrik be ezekről a köpenyszerű kabátokról: időtlenek, és olyanok, mintha nagy utazásra készülnénk éppen. A Celine divatháznál még mindig a 70-es évek párizsi burzsoá hölgy karaktere van fókuszban, kabátjaikat ennek megfelelően kockás mintával, visszafogott árnyalatokban alkották meg, pliszírozott szoknyával kombinálva, magas nyakú blúzzal. A köpeny-kabát beilleszthető sportosabb stílusba is, érdemes hát variálni.

2020-21_oszi-teli_kabattrendek_kopenyek.png

Vagányra steppelve

A steppelt kabátokat inkább a sportos stílushoz kapcsolnánk, idén ősszel azonban megjelennek a karcsúsított, A-vonalú darabok, jóval elegánsabb kivitelben, visszafogott vagy kellemes pasztell árnyalatokban, és rendkívül nőiesek. Az extravagancia kedvelői is megtalálják számításaikat, lehet akár egy kis punkos csavart vitt a történetbe, fekete övvel és fekete bakanccsal egészítve ki a look-ot.

2020-21_oszi-teli_kabattrendek_steppelt_kabatok.png

 

Források: Vogue / Harper's Bazaar / Who What Wear / Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr7216193880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása