Lilla Stílusblogja

Itt vannak 2020 őszi divattrendjei!

2020. augusztus 21. - Lilla Stílusblogja

Nemsokára beköszönt a szeptember, lássuk, hogy mik az idei őszi trendek a divatban!

2020_oszi_divattrendek_borito.png

Decens, mégis izgalmas

Néhány szezon óta visszatért a francia burzsoá stílus a kifutókra, ebben nagy szerepe volt Hedi Slimane tervezőnek, aki visszacsempészte a nőies vonalakat a divatba. A kifinomult megjelenés kedvelőinek kellemes meglepetés lehet a kosztüm visszatérése – most épp szoknyával! Különböző szoknyahosszokban és fazonokban gondolkodhatunk: irodába a klasszikus, térdig érő A-vonalú szoknya vagy ceruzaszoknya a jó választás, városi viselethez már bevállalhatunk akár egy egyenes vonalú minit. A visszafogott árnyalatokat feldobhatjuk kocka- vagy tyúklábmintával, és népszerűek a pliszírozott darabok is.

2020_oszi_divattrendek_kosztum_szoknyaval_lilla_stilusblogja.png 

Mélyvörös csábítás

A lehulló levelek színei minden ősszel népszerűek, most mégis inkább előtérbe kerülnek a piros vonzó, mély árnyalatai: a burgundi, a meggypiros. Melegséget és bizalmat sugároznak magukból, jól esik majd a hűvösebb időben beburkolózni egy-egy ilyen színű ruhadarabba. Legyen az egy puha kötött pulcsi vagy egy belevaló bőrkabát, érdemes ízlelgetnünk a borvöröset.

2020_oszi_divattrendek_burgundi_voros_lilla_stilusblogja.png 

Véget nem érő vonalak

Ha elegáns eseményre vagyunk hivatalosak az ősz folyamán, akkor a hosszú, egyszerű vonalvezetésű ruhák lesznek a barátaink. Ezek a vonalak mintha soha nem érnének véget! Az ujjak hosszúak, a ruhák gyakran zártak, megjelenik pl. a garbónyak, de a finom V-kivágás sem ritka,  a szoknyarész nincs agyondíszítve. Semmi sallang, semmi cicoma, ékszerek is csupán mértékkel, nehogy elvonják a figyelmet a ruháról és viselőjéről.

2020_oszi_divattrendek_hosszu_estelyi_ruha_lilla_stilusblogja.png 

Erőteljes szőrmék

Ami a kabátokat illeti, a szőrme térhódítása lesz jellemző idén ősszel. Megjelenhet visszafogottabb formában, a kabátok gallérján – ahogyan alább, a Lanvin álomszép hófehér kabátján teszi, mely visszarepít minket az időben. Az extravaganciát kedvelők választhatnak hosszú, majdnem földig érő szőrmekabátokat élénk színekben. A legjobb, hogy nem csupán elegáns eseményre, elegáns ruha fölött érvényesül szépen egy ilyen szőrmekabát, de az egyszerű, farmer-póló összeállítást is feldobja.

2020_oszi_divattrendek_szormekabatok_lilla_stilusblogja.png 

Csak habkönnyedén

Csöppnyi romantikát csaltak a divatba a tervezők, akik a puffos ujjakat állítják fókuszba. Még az amúgy szigorú kosztümöket is képesek megbolondítani a habos vállakkal. Ropogós fehér ingeket tesznek kislányossá, földig érő kabátokba csempésznek játékosságot. A 80-as évek szögletes vállvonalait váltják a pufi sziluettek, melyek jóval nőiesebbek elődeiknél.

2020_oszi_divattrendek_puffos_vallak_lilla_stilusblogja.png

 

Források: Vogue / Harper's Bazaar / Who What Wear

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr9916171574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása