Lilla Stílusblogja

Ezra Millert nem érdeklik a konvenciók

2020. június 21. - Lilla Stílusblogja

Hollywood androgün szupersztárja a divatban is feszegeti a határokat.

ezra_miller_bortokep.jpg

Bár a média előszeretettel aggatja rá a „szabályszegő” kifejezést, úgy tűnik, mindez távol áll attól, amit Miller valójában képviselni szeretne. Ahogy a színész stylistja, Jason Rembert mondja: „Ő csupán önmaga szeretne lenni, és ez tetszik az embereknek. Ezra imádja az átalakulás ötletét – az emberek pedig kedvelik a kiszámíthatatlanságot, hogy vajon mit visel majd legközelebb. Eredetien mutatja meg a divat iránti rajongását, és azt is, éppen hogy érzi magát.”

ezra_miller_interview_magazine_2017_2.jpg

Ezra Miller korunk egyik ikonjává avanzsált, és nem csupán bátor szettjei miatt. Ismertségét többek között a Beszélnünk kell Kevinről, az Egy különc srác feljegyzései és a J.K. Rowling által írt Legendás állatok és megfigyelésük című filmeknek köszönheti, melyekben színészi rátermettségét is bizonyította. A fiatal tehetség sorra lepi meg a nagyérdeműt innovatív avantgard outfitjeivel, ám valójában nem az extravagáns ruhák teszik ikonná, hanem azok az értékek, amiket képvisel. Miller a szépség és a nemi szerepek hagyományos felfogása ellen lép fel, és támogatja a gendersemleges öltözködést.

ezra_miller_red_coat.jpg

Miller néhány évvel ezelőtt tárta a nyilvánosság elé pánszexualitását, hogy queernek tartja magát, és annak ellenére, hogy sokan elhibázottnak gondolták nyilatkozatát, mégis rengeteg új követőt szerzett magának, hiszen olyan korban élünk, amikor a fiatalok gyakran küzdenek saját szexuális hovatartozásuk meghatározásával. Miller kreatívan ötvözi a maszkulin és a nőiesebb ruhadarabokat szettjeiben, kedveli a kortárs elemeket, szívesen választ a nagy divatházak legfrissebb kollekcióiból vörös szőnyeges megjelenésekre, legyen az a Valentino vagy a Givenchy.

ezra_miller_raf_simons_kabatban_peking.jpg

Az egyik legnagyobb sajtóvisszhangot keltett szett, amiben a vörös szőnyegre lépett, egy Pierpaolo Piccioli által tervezett fekete pufikabát volt, földig érő kivitelben, hozzáillő kapucnival és kesztyűkkel, különös földöntúli megjelenést kölcsönözve az ifjú színésznek. A look-ot sötétvörös rúzzsal tették megismételhetetlenné.

moncler_x_pierpaolo_piccioli.jpg

De ott volt a briliáns hófehér tollkabát is, melyet Miller fehér nadrággal viselt – mindez a Givenchy Haute Couture kollekciójából -, valamint ezüst arcfestékkel, és a 90-es éveket idéző frizurával. Mintha csak J.K. Rowling mesevilága elevenedett volna meg.

ezra_miller_givenchy.jpg

Miller különleges androgün vonásaira a divatvilág is felfigyelt: 2017-ben az Interview magazin készített vele egy fotósorozatot, melynek Ludivine Poiblanc volt a stylistja, és Alexander McQueen, valamint Dolce & Gabbana tervezésű darabok kaptak helyet a képeken (ezek pikantériája, hogy temetőben készültek). Nemrégiben pedig a Saint Laurent divatház 2020-as tavaszi-nyári kollekciójának reklámkampányában való szereplésre kérte fel a színészt. Miller fekete-fehér fotókon látható igazán előremutató szettekben, karaktere tökéletesen passzol a Saint Laurent szellemiségéhez – nem lennénk meglepve, ha folytatódna az együttműködésük a jövőben.

 

Források: Vogue / Fashionista / Interview Magazine / Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr2315905628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása