Lilla Stílusblogja

Ezek 2019 fürdőruha trendjei!

2019. május 12. - Lilla Stílusblogja

Hódít a leopárd minta, a hímzett megoldások és a 80-as évek kedvenc fazonja. Nálad melyik lesz a befutó?

2019-es_furdoruha_trendek_borito.png

Ha visszatekintünk picit a tavaly nyári szezonra, azt láthatjuk, hogy elsősorban a minimalizmusra való törekvés jellemezte a fürdőruha divatot: népszerűek voltak a pasztelles árnyalatok, akárcsak a fekete-fehér vagy tengerészkék-fehér kontrasztok.  A nőiesebb fazonok kedvelői kedvükre válogathattak a fodros fürdőruhákból, az üzletek pedig tobzódtak az egyrészes darabokban. Nézzük meg, mi változott az elmúlt évhez képest, mivel érdemes frissíteni a strandszettünket!

Ráncolt sztreccs anyagú fürdőruhák

Az egyik izgalmas újdonság az idei fürdőruha trendek között a ráncolt, sztreccses pamutanyag használata, mely megjelenik mind bikiniknél, mind pedig egyrészeseknél egyaránt. Itt elsősorban a textúra adja a darabok karakterét, mely már önmagában magára vonja a tekintetet, de természetesen találunk cizelláltabb darabokat is, pl. karikával díszített bikini felsőket, amik a 80-as éveket idézik, vagy éppen öves megoldásokat. (Más kérdés, mennyire lehet komfortos viselet egy ilyen anyagból készült fürdőruha fürdés után.)

rancolt_sztreccses_anyagbol.png

Leopárd minta

Több szezon óta velünk van, és azóta is kirobbanthatatlan a divatból a leopárd minta. Nagyon nőies, picit extravagáns, így elsősorban a bevállalósabb hölgyeknek ajánlom, ám magának a fürdőruhának a fazonjától is függ, mennyire kihívó egy ilyen állatmintás darab. Napbarnított bőrön viszont istenien mutat a leopárd nyomat!

leopard_mintas_furdoruhak.png

Hímzések

Akik ódzkodnak az állatmintáktól, mégis szeretik a nőies motívumokat, azoknak ajánlom ezeket a szép, hímzett fürdőruhákat. Elsősorban a virágminták hódítanak, de számtalan más változatot megtalálunk idén az üzletekben, érdemes hát beruházni egy mívesebb, aprólékosan kidolgozott fürdőruhába – egészen biztosan magára vonja a tekintetet.

himzett_furdoruhak.png

Övek

Mi a legjobb az öves megoldásokban? Egyrészt látványosak, másrészt derekat „csinálnak”! Érdemes figyelembe venni a testalkat típusunkat, hogy biztosan ne lőjünk mellé. Homokóra alkatúak bátran viselhetik az övet karcsú derekukon. Körték ügyeljenek rá, hogy a felső testtájékra vonják a figyelmet plusz mintákkal, színekkel, fodrokkal, egyébként az öv náluk is kiemeli a karcsú derekat. Eper alkatúaknál épp fordítva: széles válluk miatt nekik az alsó testtájékra kell vonniuk a figyelmet nagy mintákkal, fodrokkal, rojtokkal, az öv a look megkoronázása lehet. Az atletikus oszlop alkat számára tökéletes választás egy öves fürdőruha, hiszen lágyabbá teszi a sziluettet, és derekat formál. Alma hölgyeknél a sziluett legkarcsúbb pontja a mell alatti rész, nekik érdemesebb egy ezen a tájékon húzott fürdőruhát választaniuk öv helyett.

oves_furdoruhak.png

Fodrok

Finom nőiesség, kellem és báj - talán ezek jutnak először eszünkbe a tavaly óta népszerű fodrokról, melyek nem csak a kifutókat hódították meg, de a fürdőruha divatba is hamar beszivárogtak. Amellett, hogy a fodrok rendkívül csinosak, nagyon jól lehet velük korrigálni a sziluettet. A már említett eper alkatú hölgyek széles válluk ellensúlyozására választhatnak fodros bikini alsót, körte alkatúaknak pedig érdemes odafigyelniük, hogy a fodrok a felsőrészre kerüljenek.

fodros_furdoruhak.png

Magasan szabott alsórészek

Tisztára 80-as évek! Már tavaly nyáron is népszerűek voltak a magasan szabott egyrészesek és bikini alsók, idén sincs ez másképp. Ki-ki döntse el maga, tetszik-e neki a fazon vagy sem, azt azért meg kell hagyni, optikailag szépen nyújtja a lábakat egy ilyen alsórész.

magasan_szabott_alsoreszek.png

 

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot, ahol hetente friss cikkekkel várlak, napi divatinspirációkért pedig kattints a Lilla Stílusblogja Facebook-oldalra!

Netán stílustanácsadásra volna szükséged? A Kapcsolat menüpont alatt megtalálod elérhetőségeimet. Keress bizalommal!

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr5014821992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása