Lilla Stílusblogja

Őszi-téli cipőcsodák: 5 trend, amiről tudnod kell!

2018. szeptember 12. - Lilla Stílusblogja

Elképzelhetetlen átvészelni a hűvösebb hónapokat egy kényelmes és lehetőség szerint szép lábbeli nélkül. Talán már van néhány cipő és csizma a tárházadban, mégis érdemes lehet új kedvencek után nézni. 5 új trendet hoztam, ami népszerű a szezonban, és amivel kifejezésre juttathatjuk egyéniségünket.

oszi-teli_cipok.png

Cowboy csizmák

A ranchok inspirálta cowboy csizma ismét divatba jön, s habár tradicionális viseletnek számít, idén sokkal mainstreamebb formában kerül az üzletekbe. Nehéz bőrök és izgalmas, kortárs motívumok adnak különleges ízt a megjelenésnek, mint például állatminták, virágok vagy a viktoriánus időket megidéző fűzők – ezek kiválóan párosíthatók maxi ruhákkal vagy –szoknyákkal. Sok helyütt csatok, strasszok kerülnek a csizmákra az extravaganciát kedvelők örömére, mindenesetre érdemes ezeket inkább monokróm, letisztult outfitekbe illeszteni.

Masnik

Az edzőcipőtől kezdve a szatén papucsokon át az elegáns tűsarkúig számos lábbelin megjelenik a masni, mégpedig hatalmas, merész és drámai formában. Mindazonáltal ezek az applikációk inkább árasztanak valamiféle finom bájt és ártatlanságot, mint végzetes vonzerőt. Elsősorban esti rendezvényekhez, party outfitekhez párosítható, ám kellő körültekintéssel a nappali városi viselet része lehet.

Hosszú szárú csizmák

A térdcsizma mindig előkelő helyet foglalt el a tervezőknél az őszi-téli szezonokban, és idén sincs ez másképp. Érthető, hogy kedvelik, hiszen időtlen, ráadásul rengetegféle ruhadarabbal párosítható. A hosszok térdig és térd fölé érnek, a kifutókat pedig a fényes bőrből vagy lakkozott műbőrből készült csizmák uralják. Nem kell a feketéhez és a barnához ragaszkodnunk a csiszolt megjelenéshez, idén a világoskéktől a burgundy-ig széles a paletta, melyből válogathatunk.

Különleges sarkak

A hasábsarok egy kisebb ráncfelvarráson esett át a szezonban, a retro sziluett modern köntöst kapott. Népszerűek ugyanis a már-már építészeti megoldások, amik művészi szintre emelik a legegyszerűbb lábbelit is. A geometriai formák közül divatos még a hengeres sarokforma, ami üdévé és nagyon újszerűvé teszi a minimalista csizmákat, emellett érdekes kontrasztba kerül az egyre szögletesebbé váló orr-részekkel.

Díszes topánok

A minimalizmusnak vége, minden a csillogásról és a luxusról szól! Dekoratív applikációk, strasszkövekkel, kristályokkal és gyöngyökkel kirakott cipők és csizmák árasztották el a kifutókat, melyek a régi Hollywoodra emlékeztetnek – egy kis modern éllel. A nagy divatházaknál természetesen a drágakövek sem ritkák. A klasszikus megjelenést kedvelők viselhetik kis feketével, ha a vadabb oldalunkat hangsúlyoznánk, akkor pedig jöhet a skinny jeans és az oversize pulcsi.

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr7514237193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása