Lilla Stílusblogja

Íme, az őszi-téli szezon nagy kedvencei!

2018. augusztus 22. - Lilla Stílusblogja

Az idei őszi-téli szezont a karakteresség jellemzi, a kedvencek között ugyanúgy találunk nagy visszatérőket, mint örökérvényű sikkes darabokat, így érdemes szemezgetni, mivel egészítsük ki ruhatárunkat az elkövetkező időszakban.

vegyes.png

 

A tweed az őszi-téli szezon nagy visszatérője, a divattervezők pedig formabontásra törekszenek, amikor a nemes anyagot kontrasztba állítják a kötetlenebb ruhadarabokkal egy-egy outfiten belül. A tweed kortárs formában született most újjá, ám az alapok továbbra is tradicionálisak: letisztult vonalak, minőségi részletek és időtlenség jellemzik. A klasszikus darabok a régi Hollywoodba repítenek vissza, és a bespoke hagyományokat éltetik, míg a patchwork változatok színkavalkádjai a 70-es éveket idézik, egy sokkal bohémabb, dekadensebb korszakot.

3_14.png 

Ragadozók a városban: leopárd-, ocelot-, tigrisminták tetőtől talpig, kígyóbőr a kiegészítőkön éppúgy, mint a ruhákon – vad és fényes cipők, táskák, napszemüvegek sorakoznak az üzletek polcain. Az állatminták a stílusos és bátor nő gardróbjának alapdarabjai, és idén végre uralomra törnek! Ne féljünk hát kísérletezni velük!

1_19.png 

A kifutókat a domináns bőrből készült oversize és ultra-hosszú bőrkabátok, trench coat-ok, szoknyák és nadrágok uralták, a drámai feketén túl megjelent az olajzöld és a terrakotta, mely a sivatagi dűnékre emlékeztet napsütötte, narancsos árnyalataival. A bőrök fényes kivitelt kaptak, vagy éppen ellenkezőleg, nyers textúrájukban már-már a hűvös télhez közelítenek.

2_18.png 

A szezon slágerei a határozott vonalú és strukturált köpenyek, melyeket számos formában megtalálunk, legyen az military stílusú, vagy a mesebeli Piroska öltözékére hajazó piros darab, esetleg egy szofisztikált és elegáns változat. Mindenkor sikkes darabjai a ruhatárnak, jól kombinálhatók a kötöttekkel, de farmerral és szoknyával is megállják a helyüket. Csizmával és néhány statement kiegészítő segítségével pedig könnyedén varázsolhatunk casual look-ból high-fashion outfitet.

4_6.png 

A fejkendők viselését Grace Kelly és Audrey Hepburn tették ikonikussá, és idén mi is filmcsillagoknak érezhetjük magunkat – pláne, ha egy hatalmas napszemüveggel párosítjuk, mely titokzatossá tesz! A klasszikus egyszínű darabokon túl a mintás selyemkendők is hódítanak, melyeket kreatívan illeszthetünk outfitünkbe: viselhetjük fejkendőként, derekunkra köthetjük öv gyanánt, vagy díszíthetjük vele táskánkat.

5_4.png

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr2914196205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása