Lilla Stílusblogja

Könnyed nyári bőrápolás a Blanche natúrkozmetikumaival

Termékteszt

2018. június 24. - Lilla Stílusblogja

dsc_0258_v2.jpg

A Blanche márka alapítója Dani Katalin, akinek gyógynövények iránti szenvedélye már kislány korában megmutatkozott. A növények, virágok szeretete felnőttként sem hagyta el, elvégzett egy professzionális iskolát, szakértőkkel konzultált, míg több év alatt felépítette termékpalettáját, hogy aztán minél több emberrel megismertesse a természetben rejlő erőt – mégpedig natúrkozmetikumok formájában. A Blanche termékek ismérvei, hogy organikusak, bio és természetes alapanyagokból készülnek, parabén-, SLS- és kőolajszármazék-mentesek, nem tesztelik őket állatokon, és nem tartalmaznak mesterséges színezékeket.

Bevallom nektek, a márkára a közösségi médiában bukkantam rá, majd a honlapon böngészve egyre inkább magával ragadott a termékek sokszínűsége. Korábban említettem, hogy szeretnék átállni a természetes alapanyagú kozmetikumokra, így nem sokat hezitáltam, hogy kipróbáljam-e a Blanche termékeket. Az „Agyagos arcradír epermaggal” és a „rózsavizes hidratáló arckrém” mellett tettem le a voksom.

Az epermagos anyagos arcradírt azért választottam, mert az általam használt Garnier Pure Active bőrradír iszonyatosan szárította a bőrömet, ráadásul elég durvák benne a szemcsék (ehhez képest a csomagoláson hetente 2-3 alkalommal ajánlják a használatát, ami egyáltalán nem tesz jót, tudjuk, ugye, hogy 10-12 naponta bőven elég radírozni!), és a „hűsítő” mentolos utóérzettől sem voltam elragadtatva, így megérett a csere egy kíméletesebb termékre. A Blanche Agyagos arcradír epermaggal 30 ml-es kiszerelésben érhető el 2 990 Ft-ért, és gyengéd hámlasztást ígér a fehér agyagnak, a lekerekített epermagnak és a finomra őrölt dióhéjnak köszönhetően. Tartalmaz még makadámdió olajat, melyről köztudott, hogy képes enyhíteni a bőr gyulladásos tüneteit, lassítja a bőr öregedését, táplálja és regenerálja a bőrt. Van benne sárgabarackmag olaj, ami hidratáló hatású, mélyen felszívódik, és kiválóan alkalmas a vízhiányos bőr ápolására. A fehér agyag ásványi anyagokban gazdag, tisztít, méregtelenít és szintén regeneráló hatású, a shea vaj pedig finomabbá teszi a bőrt, lágyítja a ráncokat, és csökkenti a bőrirritációt.

dsc_0255_v2.jpg

A termék kerek, csavaros tetejű kis tégelyben érkezett, igényes pasztellszínű csomagolásban, felbontva azonnal érezni az eper illatát, nekem egyből az epres joghurt ugrott be (nem hiába került a csomagra a figyelmeztetés, hogy étkezési célra nem használható). Az állaga is finom krémes, könnyen felvihető a bőrre, és valóban tele van őrölt dióhéjjal és epermaggal. A bőrt körkörös mozdulatokkal egy-két percig dörzsölve sem érzem, hogy sértené azt, amikor pedig vízzel lemosom, érezhetően puhább, simább és tisztább az arcom, irritációnak nyoma sincs.

dsc_0259_v2.jpg

Ami végképp szerelem lett, az a rózsavizes hidratáló arckrém! 30 ml-es, pumpás kiszerelésben vásárolható meg, 4 490 Ft-ért. Fő összetevője a rózsavíz, aminek egyébként nagy rajongója vagyok, mert csodálatosan hidratálja a bőrt! Mivel egy nagyon könnyű textúrájú termékről van szó, hamar felszívódik, smink alá is bátran felvihető. Alapvetően nappali arckrémnek szántam, de be kell vallanom, éjszakára is ezt használatom, vékony rétegben felkenem, reggelre istenien puha lesz tőle a bőröm. Ezerszer jobban bevált, mint a testesebb éjszakai krémek, melyeknél többször tapasztaltam, hogy még reggelre sem szívódnak fel teljesen, és zsíros marad utánuk a bőr. A Blanche hidratáló kréménél ez nem fordul elő, ráadásul nagyon kellemes illata van. Tartalmaz jojoba olajat, ami puhává és bársonyossá teszi a bőrt, emellett tisztítja azt. Tökéletes a zsíros, pattanásos bőr ápolására, valamint az érzékeny és gyulladásra hajlamos bőrre. Van benne ligetszépe olaj, ami a benne található értékes zsírsavaknak hála, táplálja és rugalmassá teszi a bőrt. Nekem nagyon bevált, ajánlottam a sminkoktatásos csoportomnak is.

dsc_0257_v2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr6714068645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása