Lilla Stílusblogja

Monokróm báj

2018. március 20. - Lilla Stílusblogja

Ezzel az összeállítással megmutathatjuk bájos oldalunkat! 

A szett darabjai:
- Sötétkék ujjatlan, deréknél húzott ruha;
- Tengerészkék balerinacipő;
- Világoskék farmerkabát;
- Kiegészítők: sötétkék clutch, gyöngy fülbevaló és karkötő

Válasszunk a fentihez hasonló ruhát, a sötét alapon apró geometriai minták a teltebb hölgyeknek is jól állnak. A nyakkivágás keskeny, és magasan helyezkedik el, ezáltal növeli a kebelméretet, így ha ezen a tájékon erősebbek vagyunk, viseljünk inkább U- vagy V-kivágású ruhát. Amennyiben körte alkattal rendelkezünk, jól állhat még a csónaknyak és a pillangó ujj, ezek optikailag szélesítik a vállakat. Alma alkatú hölgyeknek egy derékban húzott ruha (pláne övvel hangsúlyozva!) igazi jolly joker. Viselhetjük balerinacipővel, szandállal vagy stiletto-val.

Gyöngy ékszereket párosítva az összeállításhoz sokkal kifinomultabb hatást kelt, egyfajta eleganciát kölcsönöz viselőjének. Bátran emeljük ki egy egyszerű, világoskék farmerdzsekivel a szettet! A farmer lazasága és a gyöngyök kifinomultsága érdekes kontrasztban állnak egymással.

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr7713754306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása