Lilla Stílusblogja

Keleties vonalak

2018. március 15. - Lilla Stílusblogja

Bár ma úgy tűnik, visszatér a rossz idő, hoztam nektek egy igazán tavaszi összeállítást, keleties vonalakkal, virágmintákkal, fémes csillogással - hátha a kedvetek is jobb lesz tőle.

oriental_style.png

A szett darabjai:
- V-kivágású rózsaszín ruha,
- Virágmintás papucscipő,
- Kiegészítők: virágmintás fém clutch, bojtos fülbevaló, karperec

A ruha V-kivágású, így optikailag nyújtja az alakot, a derékvonalnál húzott rész pedig kiemeli a nőies formákat. A ruhahosszal érdemes játszani: ha alacsonyak vagyunk, válasszunk inkább térdig vagy picivel térd fölött végződő ruhát, ha magasabbak, akkor bátran viselhető midi vagy maxi változat. Ha van rajtunk egy kis felesleg, és nem szívesen öltünk magunkra ruhát csak úgy "magában", egész egyszerűen vegyünk alá egy sötét színű leggings-t, így is csinos az összeállítás.

Papucscipőt mostanság sok helyen, sokféle formában kapni, véleményem szerint akkor válasszunk teljesen lapos topánt, ha szép, karcsú a lábunk. Kevésbé formás idomok esetén sem kell elvetni a papucs vásárlását, ám ekkor ajánlott a magasabb sarok.

Kiegészítők viselése mindig opcionális, de miért hagynánk ki, ha ezek teszik fel az i-re a pontot? Egy ilyen fém, virágmintás clutch tökéletesen passzol az orientális stílushoz, a karperec mintázata már-már a régi arab épületek fafaragásait idézi, a bojtos fülbevaló pedig tovább erősíti a keleties stílust.

És hogy hol szerezhetők be az alapdarabok a keleties stílushoz?

fodros_ujju_ruha_h_m.jpg


papucscipo_mango.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr5513740480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása