Lilla Stílusblogja

Catwalk

2018. március 06. - Lilla Stílusblogja

A szett darabjai:
- V-nyakú ujjatlan blúz,
- Világoskék skinny jeans,
- Camel gyapjú kabát,
- Leopárd mintás stiletto,
- Kiegészítők: hosszú, többsoros ezüst nyaklánc; ezüst karkötő; leopárd mintás napszemüveg.

Az ujjatlan lenge blúz már a tavaszt hirdeti: a V-kivágás optikailag nyújtja az alakot, nadrágba tűrve javaslom viselését. Jól szabott hosszú ujjú női inggel helyettesíthető, a gombos változatok esetén hagyjuk szabadon a felső két-három gombot, hogy finom dekoltázst kapjunk.

A farmernadrág színével és fazonjával játszhatunk, ám mindenképpen figyelembe kell venni a testalkatot. Karcsú hölgyek bátran választhatnak a képen lévőhöz hasonló világoskék szűkített farmernadrágot, ha azonban vékonyabbnak szeretnénk tűnni, nevezzünk be inkább egy indigó színű változatra. A fenti szettet egyébként egy boyfriend nadrággal is el tudom képzelni, ekkor stílusban hozzá illő, lazább felsőrészt ajánlok.

A leopárd mintás stiletto meglehetősen feltűnő darab. Aki nem kedveli a magassarkút, helyettesítheti hasonló mintájú balerina cipővel, lezserebb szabású nadrágok esetén pedig loaferrel vagy mokaszinnel.

A camel színű gyapjú kabát jó szolgálatot tehet a még hűvös tavaszi reggeleken.

A kiegészítők opcionálisak. A hosszú, lelógó nyaklánc további optikai karcsúsításra ad lehetőséget. Remekül passzol hozzá egy ugyancsak ezüst karkötő, illetve egy, a cipőhöz passzoló mintájú napszemüveg, melyet arckarakterünknek megfelelően választunk ki. Mivel úgy gondolom, egy leopárd mintás táska már "erőltetett", "megcsinált" hatást keltene, inkább egy kisebb kiegészítőn tüntettem fel a mintát, finom utalásként.

Így biztosan a sikkes macskaléptekre szegeződik majd minden tekintet.

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr1413718022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása