Lilla Stílusblogja

Céline Dion bátor szettjeire figyel a divatvilág

2020. március 13. - Lilla Stílusblogja

A kanadai énekesnő mostanában gyakran szerepel divatlapokban. De kik állnak az izgalmas szettjei mögött?

celine_dion_borito.png

Celine Dion több évtizedes pályafutása során mindig is kaméleon volt a színpadon, 90-es években való debütálásától a legutóbbi divathetekig merész, szemkápráztató ruhakölteményekben láthattuk, outfitjeivel gyakran megelőzve korát. Viseljen akár tetőtől talpig couture darabokat, akár a francia nők laza sikkjét idéző szetteket, mindenben ragyogóan mutat. Az utóbbi időben valahogy üdébb lett a megjelenése, talán Jeff Goldbluméhoz hasonló a változás. Mi lehet mögötte?

celine_dion_stilus_6.jpg

A kanadai énekesnő gyermekkora óta a reflektorfényben áll, kislányként már szülei zongorabárjában énekelt. Legelső fellépéseitől kezdve folyamatosan tanult a divatról, és sosem félt áttörni a korlátokat, ami az öltözködését illeti, emiatt válhatott napjaink egyik stílusikonjává. Legalábbis erről tanúskodnak a divatlapok hasábjai.

Legutóbb New Yorkban hívta fel magára a figyelmet, a Nagy Almában töltött idő alatt naponta kapták lencsevégre az énekesnőt izgalmasabbnál izgalmasabb street style szettekben. Egyik nap egy egyszerű skinny farmert és hasított bőr csizmát dobott fel Brandon Maxwell szemet gyönyörködtető földig érő kabátjával, míg másik nap tavaszi hangulatba hozta az érdeklődőket Oscar de La Renta virágmintás szoknyával, amit kötött szvetterrel viselt, színes virágcsokorral a kezében.

celine_dion_new_york_brandon_maxwell.jpg

celine_dion_new_york_oscar_de_la_renta.jpeg

Dion stílusreneszánsza néhány évvel ezelőttre nyúlik vissza amikor a párizsi Haute Couture Fashion Week-en a divatbemutatók első sorában extravagánsabbnál extravagánsabb öltözékekben láthattuk. Mindebben nagy szerepe van az énekesnő stylistjainak, Sydney Lopeznek és Pepe Munoznak. Lopez Law Roach mellett sajátította el a szakma fortélyait (aki már Zendayát is átformálta), és Dion legütősebb szettjeit neki köszönhetjük. Mellette ott van jó barátja és táncosa, Pepe, aki az énekesnő bizalmasa és nagyon ad a szavára. (Korábban felröppentek pletykák, miszerint Dion és Munoz egy párt alkotnak, de ezt mindketten hamar cáfolták.)

celine_dion_stilus_7.jpg

celine_dion_stilus_3.jpg

Munoz egyébként szépen lassan mászta meg a ranglétrát Dionék cégében, táncosként dolgozott, majd később már divatkérdésekben is kikérték a véleményét. A közösségi oldalait elnézve igencsak jó a divatszkeccsek készítésében, több alkalommal le is rajzolta az énekesnőt egy-egy neves tervező kreációjában. Emellett modellkedik.

Lehet persze mondani, hogy „de hát megteheti”, „rengeteg pénze van” és „a legnagyobb divatházak darabjait viseli”. Ugyanakkor Celine Dion megjelenése azért olyan ragyogó, mert sugárzik belőle az életigenlés, és minden mozdulatában benne van a finom elegancia. 51 évesen ezért is válhatott divatinfluencerré. Legyen bár drága a ruha, belső tartás nélkül csupán üres póz lenne minden megjelenése.

celine_dion_stilus_2.PNG

Amikor megkérdezték Sydney Lopezt és Pepe Munezt, hogy találják ki az énekesnő szettjeit, azt mondták, Dion adja az outfitekhez azt a bizonyos je ne sais quio érzést.

Bevonjuk az alkotásba. Imádja a divatot, imádja a tervezőket, és imád új tehetségeket felfedezni. Szabad kezet ad a ruhák kiválasztásához, megmutatjuk neki, miben látnánk szívesen őt, ő pedig megadja az egész karakterét.”

Minden egyes percét uralja a ruha viselésének, szinte együtt él vele.

 

Források: Vogue / Harper's Bazaar / Montreal Gazette / Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr2615519848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Világít a torony 2020.03.14. 20:48:07

Sosem volt szép, de nem is azt keresték benne. Most sem szép, sőt....
süti beállítások módosítása