Lilla Stílusblogja

Rómer Pop Up

Az aktív művészeti popkulturális platform

2018. április 05. - Lilla Stílusblogja

Érdekel a design? Szeretnéd megismerni hazai tervezők alkotásait? Szeretnél feltöltődni egy szuperkreatív, közvetlen, előremutató és pozitív környezetben? Akkor gyere el a következő Rómer Late Nigh Pop Up-ra, a győri Rómer Házba április 21.-én!

Ami engem illet, tavaly ősszel már részt vettem egy Pop Up-on, és iszonyatosan megfogott a hangulata, így nagyon vártam, hogy mikor kerül ismét megrendezésre. Most Széll Rékát, a esemény szervezőjét kérdeztem arról, mire számíthatnak áprilisban az érdeklődők.

"Az áprilisi Pop Up igyekszik hű maradni a korábbiakhoz, és most is kedvelt kortárs művészeket mutat be a győri közönségnek. A Pop Up-ra nem vásárként tekintünk, hanem egy aktív művészeti popkulturális platformként, ahol személyesen is lehet találkozni iparművészekkel, zenei alkotókkal, és más kreatívokkal. Újdonság talán mindig az aktuális palettában mutatkozik."

A mostani rendezvényen 16 kiállítóval találkozhattok (a képekre kattintva megtekinthetitek a designereket):  

lapetra.jpg

miabaro.jpg

artep.jpg

feelinkita.jpg

 

 

 

 

nasha.jpg

aurora.jpg

misija.png

pleasure_is_pretty.png

 

 

 

 


hugi.jpgmcarter.pngdank.jpgplastr.jpg

 

 

 

sixfeet_design-01.png

store_5621.jpg

awa_clothing.jpg

sellei_lilla.jpg

 

 

 

 

 

"A Pop Up alatt a jól ismert Sazabio és Jupiter & Juno fognak nekünk zenélni, éjszaka pedig ismét különlegességgel jövünk. Vendégünk lesz hosszú szünet után Galaktik Jackson, majd a Wedding Acid Group. Az újpesti acidtrió magja Keresztes Lóri (J. Mono) zsenialitása, őt egészíti ki a szintifetisiszta Balla Zoli (Galaktik Jackson) és a Saint Leidal the 2nd néven is aktív Leidal András. A Wedding Acid Group analóg gépekkel, élőben játszott végtelenített acidszettjei hipnotikusak, öntörvényűek és játékosak, sugárzik belőlük a pozitív energia." - zárta Réka.

Gyere Te is! Mi ott leszünk!

Az eseményért kattints ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr2413810526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása