Lilla Stílusblogja

Stílustippek, hogy kismamaként is csinos légy a nyáron!

2018. június 27. - Lilla Stílusblogja

Lehetsz stílusos áldott állapotban is? Igen! Hidd el, a következő kilenc hónapot sem kell zsákruhába bújva töltened, hoztam néhány outfit ötletet, hogy kismamaként is csinos légy a nyáron!

kep_1.jpg

Természetesen néhány dolgot azért érdemes szem előtt tartani, amikor vásárolni mész. Mindennek az alapja a megfelelő fehérnemű kiválasztása, ami 1) ha túl kicsi, szorítani fog, 2) ha túl nagy, akkor nem "tart" jól - mindegyiket szeretnéd elkerülni. Várandósan tisztában vagy vele, hogy mennyire fontos a kényelem, hogy a ruhában megfelelően tudj mozogni. Válaszd ki körültekintően a méretet, a ruha soha ne legyen szűk! Készüljön jó minőségű anyagból, nyáron pedig helyezd előtérbe a vékony, lenge, könnyű darabokat.

Testhezálló ruhák

1_16.png

Ha az alkatod engedi, bátran választhatsz testhezálló ruhákat a terhesség ideje alatt, de készüljenek vékony, rugalmas anyagból, hogy kényelmes legyen a viselésük! Rengetegféle színben és fazonban megtalálod az ilyen body-con típusú ruhákat, így biztosan rálelsz a stílusodnak megfelelő alternatívára. Ha hűvösebbre fordul az idő, csak kapj magadra egy kardigánt, farmer- vagy bőrdzsekit! Kombinálhatod magassarkúval, saruval, balettcipővel vagy akár sportcipővel is. A harisnya viselését mellőzd, szorítani fog, és túl meleg!

Lenge nyári ruhák

2_15.png

Ha inkább a romantikus hangulatú, könnyű nyári ruhákra szavazol, az idei szezonban gyönyörű pasztell árnyalatokat találsz, emellett csábító virágminták köszönnek vissza a kirakatokból. Várandósan a legvékonyabb terület a mell alatti-pocak feletti rész, ide kerülhet egy vékony öv, szép szalag, ha hangsúlyozni szeretnéd. Tartsd szem előtt a testalkatodat: milyen kivágás áll jól? Rövid vagy hosszú ujjú ruhát válassz? Melyik szoknyahossz a legideálisabb számodra? Általánosságban elmondható, hogy egy finom V-kivágás a ruha felső részén, valamint az A-vonalú szoknyarész a legtöbb testalkat típusnak jól áll - próbáld ki! (Ha bizonytalan vagy, tekintsd meg a testalkatokról szóló cikksorozatot: körte / alma / oszlop / homokóra / eper.)

Overálok

3_11.png

Lehet bármi is kényelmesebb az overálnál? Választhatsz rövid vagy hosszú fazont, nőiességed hangsúlyozására szoknyás változatot. A pánt általában állítható, így ha nő a pocak, nem feltétlenül kell nagyobb méretű ruhát vásárolni, elég lehet igazítani rajta. A farmer overál nagyon praktikus, mert strapabíró anyagból készül, melegebb napokon azért érdemes a rövidnadrágos/szoknyás darabokhoz nyúlni. Viselhetsz alatta topot, pólót vagy akár vékony pulcsit, szabadon kombinálhatod ízlésednek megfelelően. Tökéletes választás hozzá egy kényelmes tornacipő, lapos talpú szandál vagy egy espadrilles.


Tunikák

4_3.png

Az örök klasszikus tunika mindig nyerő választás, ha valami kényelmeset, ugyanakkor csinosat és nőieset keresel! Legyen kellően bő, hogy a pocakot lágyan körülölelje, ám ahhoz, hogy ne legyen ormótlan zsák jellege, viseljük övvel, vagy válasszunk megkötős tunikát! Egy üde, színes felső biztosan feldobja majd a hangulatod! Apró mintásat keress, ha nem szeretnéd optikailag tovább növelni a hasad. Viseld leggings-szel vagy shorttal!

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr4414075921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása