A balett rocksztárjának stílusáért a mai napig megőrülnek a tervezők

2018. december 06. - hellolillavagyok

A 20. század talán legnagyobb balett táncosa, Rudolf Nureyev híres volt lobbanékony természetéről, a tánc iránti elkötelezettségéről, és mással össze nem téveszthető stílusáról, mely számos alkalommal megihlette már a divattervezőket.

rn1.jpg

Tovább

Miért jó a gyümölcssavas hámlasztás?

Ahogy megszokhattátok, Pécsi Adri kozmetikusmester szépségápolási tippeket hoz nekünk havonta! A mai bejegyzésben egy nagyon hatékony bőrhámlasztó kezelésről, a gyümölcssavas hámlasztásról lesz szó, amivel elősegíthetjük a bőrsejtek megújulását. Ha kérdésetek van, bátran tegyétek fel a poszt alatt kommentben, vagy írjátok meg nekünk a Facebook oldalon!

fruit_acid_peeling_2.jpg

Tovább

10 outfit ötlet, hogy télen is stílusos légy!

A téli időszakban, amikor a hidegben megannyi réteg ruhát viselünk, sokan elképzelhetetlennek tartják a stílusos megjelenést. Pedig nem kell ormótlan kabátokat magunkra öltenünk, lehetünk sikkesek úgy, hogy közben nem fázunk a zimankóban. Az alábbi 10 outfit ötlet is ezt bizonyítja. Lássuk hát!

teli_outfit_otletek_2018.png

Tovább

CGI modellek veszik át a hús-vér manökenek helyét?

Nemrégiben nagy port kavart a hír, hogy a Balmain divatcég CGI modelleket szerepeltet legújabb kampányában. Nem ez az első alkalom, hogy a virtuális valóság és a divat keveredik. De vajon tényleg veszélyt jelentenek a számítógépes modellek a "valódi" manökenekre? Netán számukra is előnyös lehet a CGI térnyerése a divatiparban?

Gerelateerde afbeelding

Tovább