Exkluzív kiegészítők kifinomult hölgyeknek a Marie Anne Design-tól

2018. október 14. - hellolillavagyok

Selmeci Marianna, a Marie Anne Design alapítója és tervezője autodidakta módon sajátította el a táskakészítés fortélyait, mostanra hazánk egyik legsikeresebb táskatervezőjének mondhatja magát. Mariannát a kezdetekről, a márka szellemiségéről, együttműködésekről és jövőbeli terveiről kérdeztem.

ma_6.jpg

Tovább

Tradíció vs. modernitás: japán divattervezők, akik meghódították a világot

japan_divattervezok_borito.pngHa azt halljuk, „japán divat”, legtöbbünknek a kimono és a geta jut eszébe, esetleg a mangák világára emlékeztető színes, merész öltözetek. Japán világhírű divattervezői azonban a tradíció és a modernitás között egyensúlyozva magas színvonalon alkotnak, a szakmában eltöltött jellemzően több évtizedük alatt pedig szemtanúi voltak országuk fejlődésének, mely jelentős nyomot hagyott munkáikon.

Tovább

5 ikonikus fotósorozat az elmúlt 50 évből

2018. szeptember 30. - hellolillavagyok

Számos híres-hírhedt divatfotó látott napvilágot az elmúlt évtizedekben, melyek bizonyára mind megérnének egy misét, azonban most 5 ikonikus fotósorozatot mutatok be, amik az adott korszak társadalmi változásainak lenyomatai, vagy éppen a híresek és gazdagok látszólag csillogó világa mögé kalauzolnak minket.

marilyn_boritokep.Jpeg

Tovább