Lilla Stílusblogja

Horror hősnő és divatikon

2020. október 28. - Lilla Stílusblogja

Az Az és az Éles tárgyak ifjú színésznője, Sophia Lillis valóságos divatmúzsa.

sophia_lillis_horror_hosno_es_divatikon_borito.jpg

Még csak 18 éves, de már olyan nagysikerű filmekben láthattuk, mint az Az és az Egy így nem OK, de megcsillantotta tehetségét az Éles tárgyak című sorozatban is, Amy Adams oldalán. Sophia Lillis egyre több lehetőséghez jut Hollywoodban, és ígéretes tehetségének köszönhetően nem túlzás azt állítani, hogy ő az új üdvöske.

sophia_lillis_eles_targyak.jpgSophia Lillis az Éles tárgyak című sorozatban 

Sophia Brooklynban nőtt fel, és 7 évesen állt először kamera elé, hála nevelőapjának, aki Virgil’s Day Off című film projektjét vitte vászonra. Ugyancsak az ő biztatására kezdett el órákat venni a manhattani Lee Strasberg Theatre and Film Institute-nál, nemsokára pedig egy ügynökséghez szerződött, és rövidfilmekben kezdett szerepelni. Az áttörést a 2017-es Az című horrorfilm hozta meg a számára, azóta sorra kapja a szerepeket. Szabadidejében szívesen rajzol, vagy épp fényképeket készít, de úgy tűnik, a divathoz is kitűnő érzéke van - a Girls’ Life magazin egyenesen az új „It girlnek” titulálja.

sophia_lillis_stilus_2.png

sophia_lillis_stilus_3.jpgSophia a Girls' Life magazinban 

New Yorkban felnőve azért sosem kellett visszafognia magát, vagy azon aggódnia, vajon mit szól a környezete az öltözködéséhez.

[New Yorkban] senki nem kér bocsánatot azért, aki, sem azért, amit visel. Csak önmagukat adják, és ez kifejezetten inspirál engem."

– mondja a fiatal színésznő. Egy interjúban elárulta, hogy nagy rajongója a fiatalon elhunyt avantgard divattervezőnek, Alexander McQueennek.

Felívelő karrierjének köszönhetően egyre több sajtóeseményre és premierre hivatalos, így elég hamar tervezők és stylistok között találta magát. „Az egyik jó dolog ebben a szakmában, hogy rengeteg holmit kapsz ingyen, viszont a gardróbom emiatt maga a káosz. Ott vannak egyrészt a régi ruháim, a másik oldalon pedig a premiereken viselt dizájner holmik, amiket azóta sem viseltem.”

sophia_lillis_stilus_5.jpg

sophia_lillis_stilus_6.jpgVörös szőnyeges megjelenései mindig kreatívak

A saját stílusáról azt mondja, általában érdekesnek találják az emberek, olyan dolgokat is szívesen párosít, ami másnak nem biztos, hogy eszébe jutna. Szereti a különböző textúrákat és mintákat kombinálni, kitalálni, hogy mi működik együtt és mi nem.

2018-ban a Schön! divatmagazin számára készült egy fotósorozat Sophiával, ami bohókás és nőies (ugyancsak ehhez a projekthez készült egy werk videó, ami alább található):

sophia_lillis_schon_magazin_1.jpg

Sophia Lillis a Schön! magazinban

Még a koronavírus előtt, tavaly ősszel részt vett a Párizsi Divathéten, az első sorból követte figyelemmel a Dior bemutatóját. A showra maga is párizsi sikkben érkezett: bájos fekete ruhában, sötétzöld kockás kabátban, svájci sapkát viselve. Megjelenésében keveredett a modernitás és a régi idők szeretete: rövid frizurája eddig is Mia Farrow-t juttatta eszünkbe, most egy hasonló sminket kapott hozzá.

sophia_lillis_dior_bemutato.jpg

sophia_lillis_dior_bemutato_2.jpgA Párizsi Divathéten is tiszteletét tette

Mit szeret a divatbemutatókban? „Az egészet, úgy, ahogy van. Különleges élmény, pedig alig tizenöt percig tart. Imádom a dzsekiket és a kalapokat, mindig kíváncsi vagyok, hogy játszanak ezekkel a tervezők. Azt vallom, hogy a kényelem mindenek felett – és kalapok, amikor csak lehet.”

 

Források: Girls’ Life / L’Officiel / Schön!

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr7116261390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása