Rólam

2018. március 02. - Lilla Stílusblogja

Farkas Lilla vagyok, alapvetően közgazdász, újabban hobbi-újságíró és a Mod'ART International hallgatója Stylist szakon.

A Lilla Stílusblogja című blogot 2018 márciusban indítottam el, melyet nemsokára a hozzá tartozó FB oldal követett. Mindkettő a stílusról, divatról, dizájnról szól. Fontosnak tartom, hogy minőségi tartalmakkal szolgáljak a blogot követőknek: hetente friss cikkekkel, heti divathíradóval és divattippekkel várom a látogatókat - a célom, hogy inspirációt nyújtsak, és szórakoztassak egyszerre. A blog szerelemgyerek, és vállalkozásként tekintek rá, melynek középpontjában az Olvasó/Hallgató áll, ezért öncélú magamutogatásnak nincs helye nálam. Olyan fórumot szeretnék építeni, ahol a divat iránt érdeklődők megoszthatják egymással a véleményüket, tapasztalatukat, ahol bátran lehet kérdezni, segíteni egymásnak. Olyan oldalt szeretnék vezetni, ahova jó benézni nap végén, mert értékkel bír, olvasgatni kicsit, rádiót hallgatni, belefeledkezni a kedvenc témáinkba, majd nyugtázni, hogy "hú, ez klassz volt, ma is tanultam valamit".

Közel áll hozzám Gainsbourg zenéje, Dalí alkotásai, Nureyev életműve - mondhatjuk, hogy rajongok a különcökért. Jöhet a jazz, Truffaut filmjei (az Egy olyan szép lány, mint én szerintem zseniális), a rejtélyes Isztambul és Lisszabon művészi utcái. Mester és Margarita. Mechanikus narancs. Pollágh Pétertől a Vörösróka.

Nyilas napjegy, Vízöntő aszcendens.

 

fl_4_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr3613711060