Lilla Stílusblogja

Fürdőruhák, amikért bolondulni fogsz a nyáron

2018. június 08. - Lilla Stílusblogja

fodor.jpg

Az idei nyári szezonban is rengetegféle fürdőruhából válogathatunk, ami azonban közös bennük, az a minimalizmusra való törekvés. Az egyszínű, neutrális darabok térhódításának lehetünk szemtanúi, ugyanakkor ne gondoljuk, hogy strandszettünk ettől unalomba fullad: a szabászati megoldások, a textúrákkal való játék és a kiegészítők mind-mind feldobják vízparti szerelésünket.

Visszaköszönnek a pasztelles árnyalatok, de bátran párosíthatunk kontrasztos elemeket (pl. feketét fehérrel), hiszen ezek igazán karakteressé teszik megjelenésünket. Ha szeretjük a mintákat, nyerő választás lehet egy virágos vagy akár egy pettyes bikini.

3_8.pngForrás: Pinterest

A retro szerelmesei viselhetnek váll nélküli, fodros felsőrészt, mely kacér, de mégis ízléses. Népszerű a négyzet alakú nyakrész, melyet elsősorban a sportosabb hölgyeknek ajánlok, emellett több helyen megfigyelhetjük, hogy visszatért a 80-as évek kedvelt díszítőeleme, a fémgyűrű a bikini felsőkön.

2_11.pngForrás: Pinterest

Egyrészes fürdőruhát keresel? A szezonban végre megtalálhatod a neked valót. Sok helyen kapni most klasszikus, vékony, semleges színű egyrészest, azonban figyeljünk rá, hogy a mérete megfelelő legyen – tökéletesen kell, hogy passzoljon. Ezeknél a daraboknál az apró részletek visznek csavart a történetbe, elsősorban a geometriai kivágások, a fűzők vagy megkötős megoldások.

1_12.pngForrás: Pinterest

Az igazán stílusos vízparti megjelenéshez a kiegészítők is hozzátartoznak. Egy visszafogott, finom nyaklánc, karkötő vagy bokalánc harmonikusan illeszkedik a fürdőruhánkhoz. Gyönyörű lenge kimonókat, kaftánokat kaphatunk magunkra, ha tengerparti sétára indulunk. Óvjuk magunkat a Naptól szalmakalappal, fonott táskánkban elfér a naptej és a kedvenc női magazinunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr1414031186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása