Lilla Stílusblogja

Mit vegyek fel esküvőre?

2018. május 16. - Lilla Stílusblogja

Beindult az esküvői szezon, egymást érik a meghívások, ilyenkor sok hölgy tanácstalan, vendégként mit vegyen fel a nagy eseményre. Hacsak nem valamiféle tematikára épül a rendezvény - mondjuk Star Wars esküvő vagy Gatsby party -, jól jöhet néhány ötlet, ami mentén összeállíthatjuk a megfelelő szettet. Hiszen a menyasszonyt nem ragyoghatjuk túl, de mégis elvárás, hogy csinosak, elegánsak és stílusosak legyünk. Emellett legyen kényelmes is az öltözékünk, hiszen jön a lagzi, szeretnénk jól érezni magunkat, ropni a táncot hajnalig. Nem egyszerű, igaz? És akkor még nem beszéltünk a fekete-fehér színek tilalmáról.

De akkor mit válasszunk? Mielőtt céltalanul elindulnánk shoppingolni, nézzük meg a leggyakoribb opciókat, gondoljuk végig, melyik áll hozzánk a legközelebb, és azt, mire kell figyelnünk, nehogy mellényúljunk.

 

Ruhák

Lehet hosszú vagy rövid, lenge vagy feszes, egyszínű vagy pepita - végtelen a sor. A ruha mindig jó választás, ám kellő kritikai érzék szükséges a megfelelő fazon kiválasztásához (ha még nem olvastátok az alkatokról szóló eddigi cikkeket, itt az idő: 1, 2 és 3). Fontos szempontok a szabás és a szín. Nem feltétlenül kell pasztell árnyalatokban gondolkodnunk, itt a nyár, buják a színek - miért ne tehetnénk le mi is a voksunkat egy élénk színű ruha mellett? Általános érvényű, hogy kerüljük a túl sokat mutató darabokat, a közönséges megjelenés sosem szexi! Fontos még, hogy ruhánk és a választott kiegészítők harmonikus egységet alkossanak.

1_6.png

 

Overálok

Az overál nagyon kényelmes és fantasztikusan csinos tud lenni, ha körültekintően választjuk ki. Véleményem szerint tipikusan az a darab, amihez érdemes óvatosan közelíteni: megfelelő testképpel kell rendelkeznünk ahhoz, hogy viselése ne forduljon komikusba, hiszen sok mindent láttat. Talán épp emiatt viselése mindig magabiztosságot sugall. Bátran válasszuk, ha személyiségünk és alkatunk megengedi!

2_5.png

 

Kétrészesek: top-szoknya, blúz-nadrág

Ha fentieknél kevésbé "direkt" megoldást szeretnénk, állítsunk össze top/blúz-szoknya, top/blúz-nadrág variációkat, így mindennél jobban kifejezhetjük személyes stílusunkat. Kísérletezzünk a formákkal, a színekkel. Lehet, hogy a megfelelő szoknya már rég a szekrényben lapul, csak egy szép blúzt kell választanunk hozzá? Vagy a kedvenc színes ingünk épp az alkalomhoz illik, csak egy elegáns nadrágot kell vásárolni mellé? Ugye, hogy máris megspóroltunk egy nagyobb összeget? Ráadásul később más kombinációkhoz is felhasználhatjuk az adott darabot, és senki nem mondja majd, hogy kétszer vettük fel ugyanazt a ruhát.

3_2.png

Mit gondolsz? Hozzád melyik áll a legközelebb?

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr613954206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása