Lilla Stílusblogja

DYAN x Fifty Pairs of Shoes kapszulakollekció

2018. április 15. - Lilla Stílusblogja

Ha szeretitek a csinos és elegáns lábbeliket, hadd ajánljam figyelmetekbe a DYAN cipőmárka és a Fifty Pairs of Shoes kollaborációjából létrejött kapszulakollekciót, amit csütörtökön mutattak be az érdeklődőknek Budapesten, a Klauzál tér 1-ben egy launch party keretében.

kep.jpg

Ahogy az ismertető kártyán írják, "a DYAN cipőmárka a tavaszi-nyári szezonra egy exkluzív kapszulakollekcióval készült, amelyet a Fifty Pairs of Shoes bloggerével közösen álmodott meg. Polgár Diana, a DYAN tervezője és Nagy Vivi, Magyarország egyik vezető divatbloggere hamar megtalálta a közös nevezőt, ami nem más, mint a cipők iránti szenvedély. Vivi lelkesen gyűjti, Dia pedig tervezi őket. Az együttműködésből született modellek tükrözik Vivi stílusát, de benne van a DYAN márka DNS-e is, a letisztult, mégis játékos formavilág. Egy olyan cipő létrehozása volt a cél, amely minden szettet instant feldob, minden alkalomra tökéletes és jól variálható. A cipő különlegessége a hajtás technikával kialakított díszítő fodor, amely romantikus megjelenést biztosít viselőjének. A DYAN x Fifty Pairs of Shoes kollaboráció cipője két színállásban érhető el: egy légies és elegáns nude, valamint egy egyedülálló sötétszürke-rózsaarany kombinációban. A DYAN termékek prémium minőségű olasz alapanyagokból készülnek kézzel, Magyarországon."

A bemutatóra látogatókat pezsgővel és egy kis meglepetéssel - elegáns, bőr chokerrel - várták, illetve lehetőség volt megismerkedni és beszélgetni a kapszulakollekció megálmodóival, Diával és Vivivel.

Dia munkásságát néhány hónapja követem, és hihetetlenül tetszik az a letisztult formavilág, amit képvisel. Egy igen szimpatikus fiatal hölgyről van egyébként szó, aki a MOME-n végzett textiltervező szakon, és öt éve tervez cipőket. Elmondása szerint elsősorban vonalakból nyer inspirációt, nagyon kedveli a geometriai formákat, de a textileknek is meghatározó szerepük van az alkotási folyamatban, sőt, sokszor személyek, események vannak rá nagy hatással. A lapos sarkú darabokat jobban kedveli, a következő projektje pedig egy tornacipő tervezése, amit elegánssá szeretne formálni a megfelelő anyagok segítségével - a modell már elkészült, a cipő körülbelül két hónap múlva jön ki. Dia nagyon kedves volt, még modellt is állt nekem az általa tervezett cipővel:

montazs.png

A cipők a Klauzál tér 1. szám alatt vagy online vásárolhatók meg.

Nekem nagyon-nagyon tetszenek! Mi a véleményetek?

 

*Oszd meg ezt a bejegyzést az ismerősöddel, akit szintén érdekelhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr7613835168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása