Lilla Stílusblogja

Kontrasztok játéka

2018. április 03. - Lilla Stílusblogja

Az ünnepek után nehéz visszarázódni a dolgos hétköznapokba, viszont egy jól eltalált szettel talán könnyebben vesszük az akadályokat - fő az önbizalom, ugyebár. Van egy jó hírem: nem kell mindig túlgondolni az outfitünket, néha elegendő csupán a kontrasztokkal és a textúrákkal játszani. A fekete-fehér duó örök klasszikus, amit az alábbi összeállításban tiszta pirossal egészítettem ki. A műbőr ceruzaszoknya "dögösségét" puha, kötött pulcsival szelídítettem meg a "csak sejtetünk, nem mutatunk" jegyében. A svájci sapka nálam favorit, ráadásul a szezonban elég felkapott, úgyhogy most sok helyen beszerezhetjük. Fekete magassarkút és táskát ajánlok a szetthez, s hogy fokozzuk az összhatást, viseljünk vörös rúzst, esetleg piros körömlakkot.

borszoknyas.png

Mire figyelj? A szoknya hosszára és anyagára mindenképp: alacsonyak térdig vagy picivel térd fölött végződő szoknyát válasszanak, a teltebb hölgyek pedig vigyázzanak a fényes anyagokkal. A bokánál pántos cipő optikailag "elvágja" a lábat, így ha annyira nem karcsú a lábunk, helyettesítsük inkább nyitott magassarkúval.

Hol tudjátok beszerezni az alapdarabokat?

hol_szerezd_be.png

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr1013800576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása