Lilla Stílusblogja

A WAMP és a Heinrich design vásárán jártunk

2018. március 24. - Lilla Stílusblogja

Múlt héten szembejött velem egy érdekes hirdetés a Facebook-on, mégpedig a WAMP és a Heinrich Alkotói Szint szervezésében megrendezésre kerülő design vásár, így bedobtam Gergőnek (webfejlesztő, vállalkozó, fotós, polihisztor), mi lenne, ha ellátogatnánk a rendezvényre, így alkalmunk lenne egyeztetni a tavaszi fotózás projektünk részleteit is. Szerencsére nyitott volt az ötletre, így ma megnéztük a magunknak a Heinrich-udvart, ami önmagában elég impozáns, az 1800-as években épült, méltó helyszíne volt az eseménynek. Délelőtt 11 órától este 7 óráig várták az érdeklődőket, és 22 alkotó (ékszerkészítók, táska- és ruhakészítők) limitált szériás kollekcióit lehetett megtekinteni, illetve megvásárolni.

wamp_kep.png

Az alkotók közül Nasha nem volt ismeretlen a számomra, vele korábban a győri Rómer Pop Up-on találkoztam, a munkái extravagánsak, nagyon egyediek, szerintem ezer közül felismerni őket. Személy szerint két másik alkotó munkái is megfogtak, mégpedig Kores Eszter képzőművészé és Horváth Krisztina fotósé. Kores Eszter műanyag termékeket hasznosít újra, úgy, hogy ékszereket készít belőlük. Már messziről kitűnt színes "standja", és őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fognak az ékszerei, ugyanis nem rajongok a plasztik dolgokért. De meg kell mondjam, nagyon ötletes, és fel tudja dobni a legegyszerűbb outfitet is egy ilyen színes bizsu.

Horváth Krisztina pedig eszméletlenül kedves volt, amikor lelkesen lerohantam azzal, mennyire tetszenek a képei. Kriszta régi családi fotókból készít fotogramokat, ezek pedig lakberendezési tárgyakon és különböző kiegészítőkön jelennek meg. Nem tudtam eljönni anélkül, hogy magaménak tudjak egy ilyen képet, nagyon jól passzol majd a mini stúdióba, amit az új otthonunkban rendezek be. Mutatom a kincseimet, amiket zsákmányoltam:

wamp_x_heinrich.png

Eszterrel és Krisztával egyébként szeretnék interjút készíteni Nektek az oldalra, remélem, ez mielőbb sikerülni fog.

Zárásként egy szelfi:

selfie.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr6413776876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása