Lilla Stílusblogja

Színekbe borulva

2018. március 22. - Lilla Stílusblogja

Lassacskán kezdi magát ismét megmutatni a tavasz, vigyünk hát egy kis színt az outfitünkbe! Hoztam is mindjárt egy vidám összeállítást, ami a pompás virágokra, zöldellő fákra emlékeztet.

Ebben az évszakban kiváló választás egy csinos és kényelmes ingruha - válogassunk bátran a színek és fazonok között. Ami engem illet, a farmerruhára szavazok, de az előző szezonban beszereztem egy élénk zöld, hosszú ujjú, megkötős ingruhát a Promodban, amit a fentihez hasonló, arany-barna-bronz leveles nyaklánccal viselek szívesen (nem reklám, de az említett nyaklánc és a képen szereplő is egy igen tehetséges ékszerkészítő, Schmaler Petra érdeme, egyszerűen csodásak a munkái!). Mivel a nyaklánc egy meglehetősen statement darab, a többi kiegészítő - karkötő, esetleg gyűrű, táska - semmiképp ne legyen hangsúlyos. A cipő stiletto, de viselhetjük nyitott szandállal, balerina cipővel - s ugyan nem vagyok híve, el tudom képzelni, hogy valaki világos sneakers-szel tartja tökéletesnek a szettet.

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr6113765224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása