Lilla Stílusblogja

A vagány városi

2018. március 04. - Lilla Stílusblogja

A szett darabjai:
- csíkos póló,
- fekete farmernadrág,
- kétsoros rövidállású szövetkabát,
- tengerész sapka,
- magassarkú bokacsizma.

A csíkos póló színe opcionális, a fazon inkább bő. Teltkarcsú hölgyek kerüljék a vastag vízszintes csíkokat, mert optikailag nagyítanak, jó választás lehet viszont egy apró mintákkal ellátott ruhadarab, vagy olyan felső, aminek a két oldalán csík fut végig, ezáltal a viselőjét karcsúsítja.

A  szett sötét, slim fit farmernadrággal készült, de testalkattól és egyéni preferenciáktól függően ki-ki kedve szerint változtathat rajta. A magam részéről nem kedvelem például a csípő fazont, inkább a magas derekú nadrágokat, a magasságom - kb. 154 cm vagyok - pedig "nem engedi" a trapéznadrág viselését. Ugyanakkor el tudom képzelni, hogy valaki (magas hölgyek figyelem!) épp egy trapézszárú nadrággal bolondítaná meg az outfitet, megidézve a 70-es éveket.

A szövetkabát hosszával és fazonjával szabadon lehet játszani. Kerek csípő esetén inkább a combközépig vagy az alá érő hosszokat érdemes előnyben részesíteni. Telt keblű hölgyek kerüljék a magasan zárt változatokat, amennyiben nem szeretnének azon a testtájékon erősebbnek tűnni.

A tengerészsapka rengetegféle színben és anyagban kapható, csupán ki kell választanunk a hozzánk legközelebb állót.

Nos, igen, a magassarkú. Én kifejezetten rajongok értük, és egy-két ritka kivételtől eltekintve nem is viselek mást. Viszont megértem, ha valaki kényelmi vagy akár egészségügyi szempontok miatt nem kedveli, így inkább a lapos talpú cipőket részesíti előnyben. Nekik jó választás lehet egy lapos talpú, térdig érő lovaglócsizma, esetleg egy lapos talpú bokacsizma (itt figyelni kell, nehogy optikailag rossz helyen vágja el a lábat, főleg, ha alacsonyak vagyunk), ne adj Isten, egy Converse tornacipő! Akkor már fiús vagányságot is vittünk az amúgy dögös szettbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr2313713634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása