Lilla Stílusblogja

Blog Opening

2018. március 01. - Lilla Stílusblogja

Üdvözöllek nálam!

Miben különbözik ez az oldal a többi divattal foglalkozó laptól? Milyen tartalmakra számíthatsz, ha ellátogatsz a blogra?

Itt a helyed, ha a stílus foglalkoztat, nem pedig a folyamatosan változó trendek. A stílusodért te magad felelsz, alakítod ki, frissíted fel vagy kreálod újra. Ötletet merítesz ugyan az aktuális divathullámból, de nem követed szolgai módon. Itt a helyed akkor is, ha úgy érzed, még keresed magad, és inspirálódnál. Gyere bátran, olvass, kérdezz, gondold újra, alkoss! A személyes stílus kialakításának épp ez a lényege, egy kreatív folyamat, sok-sok kísérletezéssel.

Nem fogok hosszú sorokat szentelni a trendszíneknek, az érvényben lévő szabásvonalaknak, divatdiktátoroknak. Hozzám legközelebb az ún. francia stílus vagy párizsi sikk áll, a hanyag elegancia, az "effortless" külső, ami erőlködés mentes, kísérletező, szemtelen. Valami megragad benne, de nem tudod, mi az. Megmutatom neked az ötleteimet. Szetteket kreálok kiegészítőkkel. Tippekkel szolgálok színek, formák kapcsán.
Meríts belőlük!

 

Borítókép: Jeanette Getrost

A bejegyzés trackback címe:

https://hellolillavagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr4713708772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása